Her er hovedtelefonen der kan feje Bose af banen

BackBeat Pro 2 er en støjreduceret hovedtelefon, der matcher dyrere modeller i kvalitet - men ikke i pris

BackBeat Pro 2 er behagelig at bære og logisk at bruge, mener vores anmelder. Foto: Plantronic
BackBeat Pro 2 er behagelig at bære og logisk at bruge, mener vores anmelder. Foto: Plantronic

Plantronic BackBeat Pro 2: Bluetooth hovedtelefon med støjreduktion, 24-timers uafbrudt lyttetid på en enkelt opladning, op til 21 dages standby-tid og op til seks måneders DeepSleep. Vejledende pris er 1895 kroner.

5
4.1
Hvad er din bedømmelse? Din bedømmelse er modtaget

Bose QuietComfort 35.

Sådan hedder hovedtelefonen, som alle andre trådløse hovedtelefoner med støjreduktion i dag måler sig op imod. Bose har nemlig fundet formularen med en velsiddende, velspillende hovedtelefon, der næsten er til at betale.

Men inden denne anmeldelse kører helt af sporet: Bose har ikke banen for sig selv længere. Slet ikke hvis prisen er vigtig.

Se også: Seks-stjernet lyd: Hvis du ikke stikker hvad som helst i øret

Gennem et par uger har Ekstra Bladet testet udfordreren, der både ligner Bose, men også er meget sig selv.

Plantronic BackBeat Pro 2 hedder modellen, der som navnet antyder kommer fra et firma, som er bedst kendt for sit lydudstyr til kontorer og andre professionelle miljøer.

De seneste år har firmaet dog forsøgt sig med flere hovedtelefoner rettet mod det private marked. BackBeat Pro 2 er det absolut bedste bud hidtil fra den kant.

Se også: Test: 5-stjernet mobil til 2-stjernet pris

Det får du med i købet. Foto: Plantronic
Det får du med i købet. Foto: Plantronic
 

Tungere designet end Bose
Det taler til modellens fordel, at den sidder fremragende på ørerne. Lyden er god, men en smule til den 'bassede' side. Den trådløse overførsel er upåklagelig, mens batteritiden på et døgn imponerer.

Design er meget et spørgsmål om smag, men de fleste vil sikkert opleve BackBeat Pro 2 som tungere i designet og knapt så elegant som Boses hovedtelefon. Betjeningen er dog logisk og enkel at bruge. Det samme er funktionen til at støjreducere.

Jeg er ingen stor fan af støjreduktion på en hovedtelefon, men BackBeat Pro 2 klarer det fint. Ikke helt på højde med Bose, men tilfredsstillende for de fleste.

Se også: Nye hovedtelefoner: God lyd under 1000 kroner

Et virkeligt godt køb
Prisen er som allerede nævnt en afgørende faktor i kampen med Bose. Du sparer mindst 500 kroner på at vælge modellen fra Plantronic. Og hvis du kan leve med designet, gør du et virkeligt godt køb.

BackBeat Pro 2 har i øvrigt ikke kun høstet ros her i spalterne, men også hos en række af techmedier og andre anmeldere verden over.

Det er velfortjent!

Se også: Test af Galaxy S8: Svært at blive ægte imponeret

Ideen med Playbase er, at højttaleren skal stå under fjernsynet. Men tjek lige om dit fjernsyn og enheden passer sammen, hvis fjernsynet bæres af støtteben i siderne. Så må der nemlig maksimalt være 58 millimeter under fjernsynet. Foto: Sonos Tech Test: Sonos gør lyden helt flad - og det er skønt

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen