Honor 9 til Danmark: Stor opgradering af en prisrigtig succes

15. august sættes Honor 9 til salg - koster 3999 kroner uden abonnement

Honor 9 ligner designmæssigt forgængeren, men har fået flere muskler. PR-foto
Honor 9 ligner designmæssigt forgængeren, men har fået flere muskler. PR-foto

Officielt står der Huawei i nakken på Honor-serien. Men smartphonen, der har fået meget ros her i spalterne, er meget sig selv og lanceres nu i en ny version kaldet Honor 9.

Kalder du denne telefon for Huawei, får du kineserne på nakken. Navnet er Honor 8 - og det er en helt igennem fremragende nyhed. PR-foto Mobil Ny Android-mobil: Bedre end en iPhone - og til at betale

Til et yngre publikum
Det er tydeligt, at Huawei gerne vil bygge videre på forgængeren, som kunne appelere til et yngre publikum og til en pris, der er til at betale.

3999 kroner kommer modellen med 4 GB RAM og 64 GB hukommelse derfor til at koste herhjemme, når Honor 9 sættes til salg fra 15. august.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

For de penge får du også mulighed for at udvide hukommelsen med et microSD-kort. Der er indbygget dual-kamera med en 20 megapixel og 12 megapixel opløsning. Selfiekameraet har otte megapixel.

Honor 9 sælges hos Elgiganten og Proshop i farverne Glacier Grey, Saphire Blue og Midnight Black (fra september, red.). Læs alle specifikationer her.

10,5 og 12,9 tommer er de to udgaver af iPad Pro. Den tidligere model på 9,7 tommer er udgået. Foto: Apple Teknologi Test: Apple bedste iPad nogensinde er en Pro

Der er fortsat minijack stik til hovedtelefon i Honor 9. PR-foto
Der er fortsat minijack stik til hovedtelefon i Honor 9. PR-foto

5 kommentarer
Vis kommentarer