Hvor doven kan man være? Nu kan du brygge øl med kapsler

Fungerer helt som når man laver kaffe med kapsler - det tager bare lidt længere tid

Sådan ser maskinen ud. Video: AP

Det eneste sted, en kapsel skal være, er på toppen af ølflasken.

Sådan tænker mange entusiastiske hjemmebryggere helt sikkert. Og de fornøjer sig gerne med selv at finde de rigtige blandinger, den rigtige temperatur og at få fingrene svinet til under produktionen af deres øl.

Sådan ser hjemmebryggeriet ud. Foto: David Becker/Ritzau Scanpix
Sådan ser hjemmebryggeriet ud. Foto: David Becker/Ritzau Scanpix

Den nye sensor har ingen problemer med regn, og den kræver ikke adgang til elnettet, da den drives af et batteri. Pr-foto Teknologi Ny sensor giver Philips Hue en hjælpende hånd

Længe leve dovenskaben
Men så er der naturligvis dem, der hylder dovenskaben. Dem har elektronikfirmaet LG netop skabt en løsning til: Lav din øl med en kapsel.

Der er tale om en maskine, der i alle led af produktionen klarer arbejdet for dig. Du skal bare finde den rigtige kapsel, smide den i maskinen, og så tålmodigt vente, indtil hjemmebryggeriet med navnet LG HomeBrew er færdig.

Der er naturligvis en række af kapsler, man kan vælge imellem. Foto: ROBYN BECK/Ritzau Scanpix
Der er naturligvis en række af kapsler, man kan vælge imellem. Foto: ROBYN BECK/Ritzau Scanpix

Sådan ser Nokia 8.1 ud. Pr-foto Teknologi Disse Nokia-telefoner er på vej til Danmark

Renser sig selv
Ifølge LG, der mandag demonstrerede enheden på CES 2019 i Las Vegas, sørger en forprogrammeret algoritme for, at øllet brygges på den helt rigtige måde.

Du kan kontrollere alt fra en særlig app på din mobiltelefon, og maskinen renser naturligvis sig selv - for er man doven eller hvad?

Så mangler der kun, at maskinen også drikker øllet og kaster det op for dig. Men det kommer nok først i 2. generation.

Det er uvist, om LG HomeBrew sættes til salg herhjemme, og hvad prisen i givet fald bliver.

Du kan læse mere om enheden her.

Skål...eller? David Vanderwaal fra LG drak ikke af glasset under demonstrationen i Las Vegas. Man forstår ham godt. Foto: STEVE MARCUS/Ritzau Scanpix
Skål...eller? David Vanderwaal fra LG drak ikke af glasset under demonstrationen i Las Vegas. Man forstår ham godt. Foto: STEVE MARCUS/Ritzau Scanpix

Sådan ser den nye model fra Jabra ud. Pr-foto Teknologi Dansk hovedtelefon går til kamp mod Sony og Bose

CES 2019: Det kan du også forvente i år

Ekstra Bladet dækker de største nyheder fra CES 2019.

CES 2019 foregår i Las Vegas og er en af verdens største it-messer. Officielt er messen åben fra 8. til 11. januar.

Som i tidligere år vil fladskærme og biler fylde rigtigt meget på messen. 8K-fjernsyn er allerede lanceret i 2018, men ventes at blive vist i en række af nye udgaver på CES 2019. Selvkørende biler og grønne biler bliver der ligeledes mange bud på.

Kunstig intelligens i smarte hjem og stemmestyrede enheder med Google Assistent, Siri eller Amazons Alexa er store teknologier på CES i år.

5G, som er lynhurtigt mobilt internet, vil der blive talt meget om på CES, men forvent ikke at 5G kommer til at betyde ret meget for dig hverken i år eller næste år.

Vanen tro fylder mobiltelefoner - udover 5G - ganske lidt på CES 2019 sammenlignet med for eksempel trådløse enheder til lyd, bærbare computere og naturligvis helt ny brug af teknologi, som vi aldrig har set før.

Du kan læse mere om CES 2019 her.

50 kommentarer
Vis kommentarer