I aften løfter Apple sløret for fremtidens iPhone

Software er i fokus på den årlige udviklerkonference, der begynder i dag - men nye dimser fra Apple kommer du til at vente på

Der er bestemt brug for bedre software til Apples mobile enheder, mener Ekstra Bladets tech redaktør. Videoreportage: Ekstra Bladet TV

Ny iPhone? Næppe.

Ny iPad? Tvivlsomt.

Ny Mac? Heller ikke realistisk.

Der er med andre ord særdeles dårlige udsigter for dem, der drømmer om, at Apple senere i dag afslører en perlerække af nye dimser, når firmaets årlige konference for udviklere går i gang.

I stedet ventes det, at al fokus går mod software. Særligt den, der styrer mobile enheder som iPhone og iPad.

Artiklen fortsætter under videoen...


Sådan varmer Apple selv op til konferencen. Video: YouTube

Teknologi - 30. maj. 2018 - kl. 20:47 Hader du også disse beskeder på din iPhone? Nu har Apple løst problemet

Brug for bedre software
Det fokus er også ganske tiltrængt, efter Apple det seneste år har leveret adskillige skuffelser og fejl sammen med iOS-softwaren.

Forventningen blandt de mest loyale Apple-kunder er, at det californiske firma for alvor gør iOS 12, som den kommende version hedder, mere stabil og mere logisk at bruge.

En af udfordringerne for Apple har været den ganske forskellige måde, man bruger softwaren i den nyeste iPhone 10 og i alle andre modeller. Særligt med iPhone 10 er der brug for forbedringer.

Apple ventes - som Google gjorde det til sin udviklerkonference forleden - også at præsentere en funktion, der skal gøre det nemmere at lade være med at bruge sin mobiltelefon. Og nemmere at få overblik over, hvor afhængig man faktisk er af apparatet.

Du kan høre mere om Apples konference, og hvorfor den er vigtig at holde øje med, i tv-indslaget øverst i artiklen.

Teknologi - 24. maj. 2018 - kl. 15:35 Apple åbner op efter ny lov: Her er alle dine data

Sådan ser du med

Åbningseventen begynder mandag aften klokken 19 dansk tid.

Du kan se videosignalet fra præsentationen på Apple-enheder i Safari-browseren, på Apple TV og på Windows-computere i Edge-browseren.

Du finder et link direkte til præsentationen her.

25 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere