iPhonen fylder rundt: Sådan så lanceringen ud for 10 år siden

I denne uge er det ti år siden den første iPhone ramte butikkerne. Se eller gense præsentationen af den herunder

Sådan så det ud i januar 2007, da Steve Jobs præsenterede den allerførste iphone.

- En gang imellem dukker et revolutionerende produkt op, der ændrer alting...

Med disse ord vendte den nu afdøde Apple-grundlægger Steve Jobs en side i mobiltelefonens historiebog tilbage i januar 2007.

Der blev den første iPhone nemlig præsenteret på en stort anlagt pressekonference, og 29. juni 2017 er det ti år siden den første model kom til salg i butikkerne, hvilket skulle vise sig at ændre både vores mobilvaner og mobilmarkedet drastisk.

Siden dengang er iPhonen blevet allemandseje, og på ti år er der blevet solgt mere end en milliard eksemplarer af de populære smartphones, fordelt på de 15 forskellige modeller, der er udgivet siden 2007.

I mellemtiden er konkurrenterne begyndt at byde Apple kamp til stregen, men trods hård konkurrence fra især Android-telefoner er iPhonen stadig verdens mest populære smartphone.

Når en ny model lanceres foregår det således stadig med pomp og pragt, og folk lægger sig gerne i kø på gaden flere dage i forvejen for at sikre sig den nyeste model.


Disse drenge lå på gaden i et døgn for at være forrest i køen til en ny iPhone.

Enkelte steder er den slags reklamegas dog spild af penge. Det sås for eksempel i Viborg i forbindelse med lanceringen af iPhone 7, hvor kun to personer ventede spændt foran 3-butikken.


Lanceringsfesten for iPhone 7 blev lidt af en fuser i Viborg.

18 kommentarer
Vis kommentarer