Mobil på budget? Køb denne!

ANMELDELSE: Motorola One Vision hæver barren markant for, hvor meget du kan forvente, når du køber mobiltelefon på budget, mener vores anmelder

Det er svært at blive skuffet over Motorola One Vision, der ifølge Ekstra Bladets tech redaktør er den bedste, billige mobil på markedet lige nu. Pr-foto
Det er svært at blive skuffet over Motorola One Vision, der ifølge Ekstra Bladets tech redaktør er den bedste, billige mobil på markedet lige nu. Pr-foto

Motorola One Vision: Set til 2299 kroner

Hvad sker der, når man kombinerer tradition med fornyelse? Man får endnu en telefon fra kinesiske Lenovo med navnet Motorola.

Sådan har det været det seneste års tid, hvor kineserne under dække af det amerikanske, ikoniske brand har overhalet både Huawei, OnePlus og det genoplivede Nokia indenom.

Det er nemlig meget svært at blive sur på kommando, når man tester de prisbillige modeller, firmaet med jævne mellemrum sender på markedet. Og det gælder ikke mindst den seneste kaldet Motorola One Vision.

Du kan trådløst genoplade hovedtelefonerne via det medfølgende etui. Men det er nok en funktion, de færreste kommer til at bruge - det er fortsat nemmere og hurtigere med en ledning. Pr-foto Teknologi Samsung misser målet i ny hovedtelefon

Meget for pengene
For 2299 kroner - jo, den er skam god nok - får man en telefon med ren Android One, et flot 6,3 tommers Full HD-display, 128 gigabyte intern hukommelse og muligheden for ekstern hukommelse eller alternativt dual-sim. Og der er mere:

Hovedtelefonstik? Ja da. Hurtiglader? Selvfølgelig, hvad ellers! Basis hovedtelefon og et gennemsigtigt cover med i prisen? Naturligvis, manglede da bare.

Motorola er heller ikke faldet for fristelsen, og som andre producenter droppet den fysiske læser til fingeraftryk. Den sidder fortsat trygt og godt på bagsiden af telefonen.

Teknologi Vanvittige priser på mobilmarkedet

Det skal du vide om telefonen

Display: 6,3 tommers Full HD (1080 x 2520 pixels)

PPI: 432

Størrelsesforhold: 21:9

Operativsystem: Android 9 Pie

RAM: 4 GB

Lagerhukommelse: 128 GB

Eksternt microSD-kort: Ja, op til 512 GB (ekstraudstyr)

Dual-sim: Ja - som alternativ til microSD

IP-klassificeret: Ja, IP52 (beskyttet mod støv og vanddråber, men ikke vandtæt)

Hovedkamera: 48MP/f 1.7 + 5MP/f 1.7

Selfiekamera: 25 MP/f 2.0

Bluetooth: 5

Batteri: 3500 mAh

Hurtiglader: Ja, medfølger (15W)

Headset: Ja, medfølger

Minijack: Ja

Højttaler: Ja, mono i bunden

Cover: Ja, medfølger

Læser til fingeraftryk: Ja, fysisk (sidder på bagsiden)

Farver: Safir og Bronze

Vægt: 180 gram

Størrelse: 160,1 x 71,2 x 8,7 mm

Pris: 2299 kroner (vejledende)

Her ses Motorola One Vision i farven bronze. Pr-foto Teknologi Ny mobil slår bunden ud af markedet

Velsmurt pakke
Det er dog ikke specifikationerne, der siger noget endeligt om en mobiltelefon. Det gør derimod producentens evne til at skrue det hele logisk og velsmurt sammen.

Og det gør Lenovo, hmmm, Motorola rigtigt godt. Brugeroplevelsen er helt igennem god og ikke i nærheden af at opføre sig billigt.

Her hjælper det, at telefonen understøttes af Googles Android One, der er meget tæt på, hvordan Google har tænkt sig, at Android skal fungere. Velsmurt!

Teknologi Ny kameramobil er tæt på perfekt

Vi oplevede på intet tidspunkt, at Motorola One Vision var langsom. Displayet står flot, de indbyggede kameraer tager fine billeder til de flestes behov, og så er modellen - tag den, OnePlus - endda IP52-certificeret.

Det gør den ikke vandtæt, men modstandsdygtig over for støv og vanddråber.

Bonus: Der er ikke stereo højttalere, men en ganske fin mono i bunden. Samtidig kan du glæde dig over et solidt 3500 mAh-batteri, der lades lynhurtigt op med den medfølgende oplader.

Dommen: Skal du købe mobil på budget, kan du begynde her. Du bliver ikke skuffet!

Teknologi Hackere stjal fotos af rejsende til USA

131 kommentarer
Vis kommentarer