Netflix forbedrer billedkvaliteten på disse iPhones

Billedkvaliteten hæves markant på iPhone 8 og 8 Plus - men også iPhone X og de nye iPad Pro får bedre billeder fra Netflix

Der er ikke alt indhold på Netflix, du kan se i HDR. Men der kommer hele tiden mere til. Foto: Netflix
Der er ikke alt indhold på Netflix, du kan se i HDR. Men der kommer hele tiden mere til. Foto: Netflix

Når de første danskere i dag får fingrene i en iPhone 8 eller iPhone 8 Plus, så følger der en 'gave' med, hvis de er kunder hos Netflix.

Den store streamingtjeneste benytter nemlig lejligheden til at hæve billedkvaliteten markant på udvalgte enheder fra Apple.

Det sker dog ikke alene på grund af de nye iPhones, men også fordi Apple tidligere på ugen frigav sit nyeste styresystem kaldet iOS 11.

Teknologi - 21. sep. 2017 - kl. 21:14 I butikkerne nu: Så svært er det at købe ny iPhone

Med det får udvalgte ejere af iPhones og iPads nu adgang til Dolby Vision HDR, der forbedrer billedkvaliten på en række af de film og tv-serier, som Netflix streamer.

Udover iPhone 8 og 8 Plus vil Netflix også tilbyde Dolby Vision HDR på den kommende iPhone X og på 2. generation af iPad Pro i både 10,4 og 12,9 tommer.

Du skal have et premium-abonnement hos Netflix til 129 kroner om måneden for at få glæde af Dolby Vision HDR på din iPhone eller iPad.

Trådløs opladning har i flere år været brugt af andre producenter, men kommer først med i Apples produkter nu. Foto: Apple Teknologi - 20. sep. 2017 - kl. 21:33 Dommen er ude: Derfor skal du IKKE købe iPhone 8

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i Forbrug
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen