Nu vil Netflix slette dine tv-serier automatisk

Ny funktion kan automatisk hente og slette episoder fra downloadede tv-serier på Android-enheder

Den nye funktion er integreret under download-fanen i Netflix' Android-app. Pr-foto
Den nye funktion er integreret under download-fanen i Netflix' Android-app. Pr-foto

Smart Downloads er navnet på en ny funktion, som Netflix i dag introducerer. I første omgang virker systemet dog alene på Android-enheder med den nyeste udgave af Netflix' app.

Det har siden 2016 været muligt at downloade udvalgt indhold fra Netflix, men nu giver streamingtjenesten Android-brugere mulighed for, at deres app automatisk kan slette de afsnit, de allerede har set, og automatisk hente nye.

Den automatiske download sker alene, når du er på wi-fi, så du ikke risikerer at få en uønsket regning for dataforbruget på mobilen.

Teknologi Øv altså: Netflix har ødelagt vigtig feriefunktion


Sådan præsenterer Netflix selv den nye funktion. Video: Youtube

Netflix kopierer nu en uskik hos de traditionelle kabel-tv-selskaber - de hæver hele tiden prisen, så meget de kan. Foto: Christophe Ena/AP Teknologi Sådan vil Netflix malke dig for flere penge

Frivilligt at bruge
I praksis virker funktionen ved, at appen selv finder ud af, at du har downloadet en serie.

Når din enhed så er på wi-fi næste gang, tjekkes det, om du allerede har set nogle afsnit. Har du det, hentes det næste relevante afsnit.

Og hvis du har downloadet en hel sæson af en serie - og der stadig er efterfølgende sæsoner - vil appen automatisk hente nye afsnit et ad gangen fra sæson 2, når du ser afsnit færdig i 1. sæson.

Det er valgfrit, om du vil bruge Smart Downloads, som kan slås fra direkte under download fanen eller i appens indstillinger.

Det er uvist, hvornår den nye funktion kommer til Apples iOS-enheder.

Du kan læse mere om funktionen her.

Udvalgte Telia-kunder med nyere iPhones er i disse uger ramt af et netværksproblem. Foto: Stine Bidstrup Teknologi Koks i dataforbindelsen hos Telia: Kan hverken gå på 3G eller 4G

11 kommentarer
Vis kommentarer