OnePlus afslører vigtig dato

Nu kommer opfølgeren til populær serie af mobiltelefoner

Mens der er masser af læks af specifikationer på den nye OnePlus 7-serie, så er det ikke mange billeder, der er sluppet ud endnu. Foto: OnePlus
Mens der er masser af læks af specifikationer på den nye OnePlus 7-serie, så er det ikke mange billeder, der er sluppet ud endnu. Foto: OnePlus

Lige så god som de bedste - men slet ikke så dyr.

Sådan kunne salgstalen for kinesiske OnePlus lyde, efter firmaet de seneste år har erobret en bid af mobilmarkedet med smartphones, der på de fleste områder lever op til topmodeller fra både Samsung, Huawei og Apple.

Teknologi - 3. apr. 2019 - kl. 21:12 Ny kameramobil er tæt på perfekt

Satser på skærmen
Seneste model hedder OnePlus 6T og er som navnet afslører en opgradering snarere end en ægte nyhed.

Men når OnePlus 14. maj klokken 17 afslører sin nye OnePlus 7-serie ved tre events i New York, London og ikke mindst Bangalore på det vigtige indiske marked, ventes firmaet at levere flere interessante fremskridt.

Det største er ifølge solide læks et helt nyt display, der i bedste fladskærmsstil har en bedre opdateringsfrekvens end andre telefoner. Det skulle angiveligt give et langt bedre billede på skærmen.

Det er dog alene i den 6,64 tommers OnePlus 7 Pro, at der er kræset så meget for displayet. Modellen, der også ventes i en 5G-udgave, får en opløsning på 3120 x 1440 pixels og 90 Hz i opdateringsfrekvens.

OnePlus 7, der bliver basismodellen, får derimod et 6,4 tommers display med 2340 x 1080 pixels i opløsning.

Teknologi - 22. apr. 2019 - kl. 18:25 Samsungs fiasko er total

Og satser på kameraer
På kamerafronten har OnePlus indtil nu været ganske middelmådig. Det ventes dog også at ændre sig med 7-serien.

OnePlus 7 Pro får ifølge rygterne et triple-kamera på 48 megapixels (blænde 1.6), 8 megapixels (3 x zoom/blænde 2.4) og et 16 megapixels ultrawide (117 grader/blænde 2.2).

Selfiekameraet på Pro-udgaven bliver 16 megapixels (blænde 2).

På OnePlus 7 må brugerne 'nøjes' med et dual-kamera på 48 megapixels (blænde 1.7) og et 5 megapixels dybdekamera.

OnePlus 7 Pro får som ventet det største batteri på 4000 mAh og op til 256 gigabyte lagerhukommelse og 12 gigabyte RAM. OnePlus får et batteri på 3700 mAh, op til 256 gigabyte lager og otte gigabyte RAM.

Apropos pris og kvalitet så ventes OnePlus 7 Pro - i hvert fald i 5G-udgaven - at få en ganske pebret pris i den største konfiguration. Måske helt så høj som iPhone XS-serien.

Se også: Huawei i alvorlige problemer

15 kommentarer
Vis kommentarer