OnePlus flytter ind hos Elgiganten

Kinesisk mobilproducent befæster sin position på det nordiske marked

OnePlus gnaver sig nu endnu dybere ned i det danske og nordiske marked for mobiltelefoner. Foto: Olivia Loftlund
OnePlus gnaver sig nu endnu dybere ned i det danske og nordiske marked for mobiltelefoner. Foto: Olivia Loftlund

Først blev netsalget og teleselskaberne 'erobret'. Og nu tager mobilproducenten OnePlus så skridtet videre og indgår et omfattende partnerskab med Elgiganten i hele Norden.

Da OnePlus i begyndelsen blev solgt til danske kunder, skete det ellers primært via nettet, hvor kun et begrænset antal fans af modellen kunne komme i betragtning.

Det har en praktisk betydning, at skyderen til lydstyring (lyd / vibrator / lydløs) er mindre og strammere i designet på OnePlus 7T. Den virker rigtigt godt. Foto: Ekstra Bladet Teknologi Billig mobiltelefon fortsætter sin sejrsgang

Følger Huaweis eksempel
Men i dag er OnePlus på vej til at være lige så stærkt til stede på det danske og resten af det nordiske marked som for eksempel Huawei. Dog med den væsentlige forskel at Huawei er markant større og bruger langt flere penge på at markedsføre sig selv, end OnePlus kan.

Aftalen med Elgiganten betyder, at OnePlus får sine telefoner ud i mere end 400 butikker, ligesom modeller som de nye OnePlus 7T og 7T Pro vil blive solgt online hos Elgiganten i hele Norden.

Har Huawei 'skudt papegøjen' med nova 5T? Ikke helt, men modellen er klart et nyt flagskib i mellemklassen for mobiltelefoner. Pr-foto Teknologi Huaweis nye flagskib er en folkevogn

25 kommentarer
Vis kommentarer