Power klar med stor nyhed

Lancerer 23. november en helt ny type af elektronikbutikker - den første åbner ved Vesterport i København

Ekstra Bladets tech-redaktør Heine Jørgensen fortæller om nyheden her.

Når Power lørdag 23. november slår dørene op til en ny stor butik i hjertet af København, bliver det med en helt ny type af forretning.

- Det bliver det første city koncept, vi introducerer i Danmark.

- Det er butikker, hvor indretningen er anderledes, og sortimentet er tilpasset storbyen. Det betyder, at der er meget tilbehør og bærbar lyd i butikken, forklarer Jesper Boysen, der er direktør for Power, til Ekstra Bladet.

På lørdag morgen sætter direktør Jesper Boysen strøm til den 17. butik i Powers kæde af forretninger. Men først skal butikken være helt klar. Foto: Linda Johansen
På lørdag morgen sætter direktør Jesper Boysen strøm til den 17. butik i Powers kæde af forretninger. Men først skal butikken være helt klar. Foto: Linda Johansen
 

Teknologi Dansk kæde om Amazon: Hold nu op

Testet i Norge
Konceptet er testet i en række Power-butikker i Norge, hvor det ifølge Jesper Boysen er 'gået rigtigt godt'. Men den nye flagskibsbutik ved Vesterport, der er Powers 17. i Danmark, får også andre funktioner.

- Der opstår jo nye elementer, hver gang vi åbner en butik. Senest har det været vores særlige supportafdelinger, hvor vi tidligere havde en mindre disk.

- I dag fylder support bare rigtigt meget for de mange kunder, som køber varerne på nettet og henter dem i butikken.

Foto: Linda Johansen
Foto: Linda Johansen
 

Der ryger masser af retur- og demovarer over disken hos landets store elektronikkæder. Men det er ikke altid, at kunderne får klar information om, at de ikke har købt et fabriksnyt produkt. Foto: Jonas Olufson Teknologi Vare med ørevoks blev solgt som ny

Åbner i weekenden
De 30 ansatte, der skal drive butikken ved Vesterport, er for længst blevet ansat. Netop nu bygger de derfor den sidste del af forretningen op før åbningen 23. november.

- Vi har lagt åbningen på en lørdag morgen klokken 7 for at genere trafikken mindst muligt, forklarer Jesper Boysen.

Der bliver i øvrigt ikke plads til det telt, som kæden normalt bruger under sine åbninger. Derfor skal der denne gang tænkes alternativt.

- Vi har i stedet fået lov til at låne foyeren hos Imperial-biografen ved siden af butikken.

Her ligger Power i dag

Herlev

Frederiksberg

Glostrup

Lyngby

Herning

Holstebro

Viby J

Randers

Tilst

Holbæk

Køge

Nykøbing F

Odense

Sønderborg

Esbjerg

Aalborg City Syd

Listen er opdateret 13. november 2019

140 kommentarer
Vis kommentarer