Så længe holder Samsung liv i din telefon

Lover at opdatere Galaxy S20-serien og Galaxy Z Flip i en længere periode - se herunder hvor længe der er liv i modellerne, hvis du køber dem

Sådan præsenterer Samsung selv den nye kæmpe-telefon. PR-video: Samsung.

Årets første fire store topmodeller fra Samsung bliver vedligeholdt med sikkerhedsopdateringer i fire år og får to Android OS-opgraderinger, skriver MereMobil.dk.

Det er vel at mærke udregnet fra, hvornår produkterne blev tilgængelige på markedet første gang. Og ikke hvornår du køber.

For Samsung Galaxy S20-serien regnes der derfor fra den 6. marts 2020, mens datoen for Samsung Galaxy Z Flip er den 14. februar 2020. Dette er de internationale datoer for salgsstart på produkterne.

Teknologi - 3. mar. 2020 - kl. 10:22 Vanvittig telefon til vanvittige købere

Det betyder, at købere af Galaxy S20 Ultra, S20+, S20 og Galaxy Z Flip skal forvente opdatering Android-platformen til og med Android 11 i 2021 og Android 12 i 2022.

Da Android-opdateringer udsendes i efteråret, når telefonerne ikke at komme med på Android 13 i 2023.

Artiklen er lavet i samarbejde med MereMobil.dk

Sikkerhedsopdateringerne bliver udsendt hver måned i de første tre år. I det fjerde år modtager telefonerne opdateringer hvert kvartal. Det oplyser Samsung Danmark til MereMobil.dk.

Du kan få et overblik over Samsungs planer for opdateringer til Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra og Galaxy Z Flip i skemaet herunder.

Interessen for Samsungs nye S20-serie har været mere afdæmpet end normalt, bekræfter selskabet. Forklaringen er ifølge Samsung blandt andet, at det fysiske salg ikke er gået godt i hjemlandet Sydkorea, som kæmper med følgerne af coronavirus. Foto: Stephen Lam/Ritzau Scanpix Teknologi - 2. mar. 2020 - kl. 15:48 Samsungs nye topmodel fejler

Sådan virker prislinks i denne artikel

Denne artikel indeholder affiliate links til Ekstra Bladets samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på disse links, modtager vi en mindre betaling. Samarbejdet har ingen betydning for, hvilke tests eller techhistorier vi bringer - eller en eventuel bedømmelse af et produkt.

- redaktionen

26 kommentarer
Vis kommentarer