Sonos springer ud som moderne med ny højttaler

Ventes at bygge HDMI ind i ny soundbar, der lanceres 6. juni

Den flade soundbar kaldet Playbase er nyeste udgave fra Sonos. Det er dog uvist, om den kommende soundbar får samme form som Playbase eller i stedet bliver en opdateret, aflang Playbar. PR-foto
Den flade soundbar kaldet Playbase er nyeste udgave fra Sonos. Det er dog uvist, om den kommende soundbar får samme form som Playbase eller i stedet bliver en opdateret, aflang Playbar. PR-foto

SENESTE: Nu er soundbaren Sonos Beam lanceret

- Vi er forsigtige.

Sådan lød svaret fra Sonos' Scott Fink sidste år i et interview med Ekstra Bladet. Dengang ville vi gerne vide, hvorfor Sonos er så konservative, at hverken Bluetooth, AirPlay eller HDMI er en del af tilbuddet til firmaets trofaste kunder.

Og svaret var altså forsigtighed og generel skepsis over for andre teknologier end den, som Sonos selv har udviklet til at overføre lyd med.

Teknologi Kendt højttalerfirma: Derfor kan du ikke få Bluetooth hos os

HDMI i ny soundbar
Siden interviewet er der imidlertid sket meget.

AirPlay 2 vil snart blive understøttet i de nyeste Sonos-højttalere. Og skal man tro rygterne, før den event Sonos holder i begyndelsen af næste måned (6. juni, red.), vil HDMI blive en del af den soundbar, som ventes lanceret her.

Det er bestemt en god nyhed, hvis Sonos udvider muligheden for at bruge andet end optisk lyd som alternativ lydkilde, men nu også HDMI.

Teknologi Nu kommer 'Asiens iPhone' til Danmark

Stadig ingen Bluetooth
Bluetooth skal man dog ikke forvente understøttet, da teknologien af Sonos og andre producenter betragtes som værende al for ustabil til levere god lyd.

Den nye soundbar vil naturligvis have indbygget stemmestyring, som den seneste Sonos One-højttaler har. Indtil videre har stemmestyring dog været forbeholdt andre lande end Danmark og er dermed irrelevant herhjemme.

Teknologi Ejer du disse højttalere? Så bliver du snydt for AirPlay 2

3 kommentarer
Vis kommentarer