Svinede dommer til på Facebook - det skulle de aldrig have gjort

To engelske brødre fortryder bittert, at de svinede kvindelig dommer til - det kostede dem deres frihed

Daniel og Samuel Sledden har nu et par år til at overveje, hvor klogt det er at svine en dommer til på Facebook.(Foto: Politifoto/Lancashire Police)
Daniel og Samuel Sledden har nu et par år til at overveje, hvor klogt det er at svine en dommer til på Facebook.(Foto: Politifoto/Lancashire Police)

Daniel og Samuel Sledden er ikke de skarpeste brødre, som Storbritannien kan byde på. Nærmere de dummeste.

For da de forleden slap fra en sag om salg af stoffer uden at skulle i fængsel, gjorde de det utænkelige: de svinede sagens kvindelige dommer til på Facebook.

Det er ikke ufarligt at kalde sine fjender dumme på Facebook - slet ikke hvis man har et tilhold og ikke må kontakte dem. (Foto: Joerg Koch/AP) Teknologi Lavede et tag på Facebook: Nu trues hun med fængsel

Hilsen til dommeren: Sut min pik
Blot 40 minutter efter dommen gik 27-årige Daniel Sledden på Facebook med følgende svada mod dommeren, Beverley Lunt:

'Kan ikke fatte, hvor heldig jeg er. Fik to års betinget fængsel - Beverley Lunt kan sutte min pik.'

Kort efter var det så den 22-årig bror Samuel, der fulgte efter:

'Sikke en dag i retten - op i røven med to års betinget fængsel.'

Sej fyr? Måske - men nu får han mere end 15 år til at tænke over, hvor sejt det er at 'flashe' et våben, når man er dømt kriminel. (Foto: Facebook) Teknologi Kontant afregning: Han skal 15 år i fængsel for dette Facebook-billede

Troede på deres beklagelse
Men dommeren kunne ikke se det fornøjelige i brødrenes ytringer. For grunden til, at hun havde givet dem en betinget straf for salg af hash, var, at de dybt havde beklaget deres kriminalitet over for hende:

- Havde jeg accepteret deres beklagelser, hvis jeg kendte deres ægte følelser og alligevel givet dem en betinget dom, spurgte hun retorisk, da brødrene blev hevet i retten igen.

- Svaret er naturligvis: selvfølgelig ikke.

De ved ikke, at han er på vej. Men det passer også Mark Zuckerberg godt, at journalisterne gemmer sig i den kunstige VR-virkelighed, mens han finder sin plads på scenen i Barcelona. (Foto: Facebook) Teknologi Afslørende billede: Hvem er zombien her, Mark?

Og med de ord ændrede Beverley Lunt omgående dommen over de to brødre fra betinget til ubetinget fængsel.

De kommende år kan brødrene så spekulere over, hvor klogt det er at bruge Facebook til at svine en dommer til.

Ifølge Daily Mail beklager brødrenes forsvarsadvokat i øvrigt, at dommeren blev svinet til på Facebook. Men han afviser samtidig, at det skulle være nok til at sende dem bag tremmer.

Skal du flygte fra hjemmet for at få god WiFi-adgang? Mange oplever i hvert fald, at de slet ikke får den hastighed og driftssikkerhed, som deres internetabonnement lover dem. (Foto: Lars Krabbe/Polfoto) Teknologi Svigter dit WiFi også: Her er 5 mulige løsninger

47 kommentarer
Vis kommentarer