Testvinder: Fancy powerbank kan mere end at se godt ud

iWalk Extreme Trio Powerbank får topkarakter i Ekstra Bladets test - fleksibilitet og stor kapacitet imponerer

iWalk Extreme Trio Powerbank: 10.000 mAh batteri, indbygget lightning-kabel, micro-USB og normal USB. Set til ca. 500 kroner.

I disse uger går tusindvis af brugere amok i Pokémon Go. Og det har angiveligt sat jagten ind på andet end små, farverige monstre.

For et af spillets ulemper er, at det bruger voldsomt meget strøm.

Løsningen kan enten være at følge vores guide her eller overveje at hive nogle penge op af lommen og anskaffe sig en powerbank.

Se også: Tiltrængt forbedring: Ny iPhone får større batteri

Hurtig til at lade
Netop det sidste har Ekstra Bladet testet synkront med 'Poke-manien'. iWalk Extreme Trio Powerbank hedder enheden, der har hele 10.000 mAh batteri indbygget, display og tre porte til at lade tre forskellige enheder på samme tid.

Der er flere ting, der får iWalk til gå ud af testen med seks ud af seks mulige stjerner.

Teknologien bag powerbanken er meget velfungerende. Du kan via displayet nøje følge med i, hvor meget strøm du har tilbage, og hvor godt din telefon eller tablet lades.

Og iWalk Extreme Trio Powerbank er noget af det bedste, vi har prøvet, når det gælder kraften i selve opladningen. Det går stærkt, og den effekt, du får ud af de 10.000 mAh, er god.

Mobil - 24. jun. 2016 - kl. 10:25 Læserne: Ny mobiltelefon skal have et monsterbatteri

Moderigtig eller over-fancy?
Designet er sikkert diskutabelt. Fancy og moderigtig vil nogen måske sige, mens andre efterspørger et mere diskret udseende.

Det er dog svært at at overse, at der er indbygget et kort kabel til lightningstik (godkendt af Apple, red.) og et micro-USB til hovedtelefoner og Android-telefoner. Og så et normalt USB-stik, som du kan sætte et længere ladekabel til

Du kan bruge alle tre stik på samme tid, lige som du uden problemer kan tilslutte og oplade en tablet. Når batteriet bliver fladt og skal lades, tilslutter du det medfølgende micro-USB-stik.


Se her, hvordan Rasmus og Jacob fra København spiller Pokémon Go - og har gået talrige kilometer for at finde de bedste virtuelle 'fangster'. Videoreportage: Heine Jørgensen

Du kan spare strøm, hvis du slår kamerafunktionen i Pokémon Go fra. Mobil - 18. jul. 2016 - kl. 21:29 Pokémon Go æder mobilens batteri: Få det til at holde længere

Lidt tung
En anke mod iWalk Extreme Trio Powerbank kunne være, at de indbyggede kabler er lige korte nok. Og at enheden er i den tungere ende (224 gram, red.).

Ingen af dele får dog os til at ændre vores vurdering af produktet. For hvis du leder efter den unikke og virkelig gode powerbank ligger denne model helt i top.

iWalk Extreme Trio Powerbank kan købes hos blandt andet Humac, Wupti og andre onlinebutikker.

Tech Kæmpe test: Her er den bedste powerbank