Ude før tid: Microsoft afslører nye mobiler ved en fejl

Tre af torsdagens tech-nyheder til dig: Windows 10-mobiler lanceret på engelsk website før tid, Nexus-telefoner med potent kamera og Google Maps klar til Apple Watch

(Skærmdump: Windowscentral.com)
(Skærmdump: Windowscentral.com)

Når Microsoft på tirsdag holder pressemøde, bliver der med sikkerhed lanceret to nye telefoner.

Se også: Her er LG’s nye supermobil - og du får den ikke

Rygterne er for længst gået foran nyheden, men nu har Microsoft - efter en banal fejl - offentliggjort billeder af telefonerne. Og det skete på firmaets egen salgsside i England, skriver Windowscentral.com.

(Skærmdump: Windowscentral.com)
(Skærmdump: Windowscentral.com)

På billederne kan man se de to telefoner med navnene Lumia 950 og Lumia 950 XL. Begge er Windows 10-telefoner, hvor den største har 5,7 tommers display og den mindre model 5,2 tommer.

Se også: Ude i dag: Office 2016 er forenklet og bygget til samarbejde

De velvoksne telefoner er ifølge Microsoft udstyret med 20 megapixels kameraer og 32 gigabyte intern hukommelse. Der mangler dog en væsentlige detalje: prisen.

Den er alene markeret med 'Xxx' og linket i Microsofts engelske webshop fører endnu ikke til muligheden for at bestille telefonerne. Vi bliver meget klogere på tirsdag.

(Foto: Google.com)
(Foto: Google.com)

Nexus-telefoner er billedmonstre
Googles to nye 'rene' Android-telefoner, LG Nexus 5X og Huawei Nexus 6P, er på vej ud på verdensmarkedet.

Og en aktuel test af telefonernes kameraer afslører, at brugerne kan se frem til endda ganske potente specifikationer, skriver MereMobil.dk torsdag.

Her er den store Nexus 6P ved siden af den mindre 5X. (Foto: PR) Elektronik - 29. sep. 2015 - kl. 20:39 Først med nyt Android-system: To Nexus-telefoner på vej

Telefonerne scorer angiveligt så godt i billedtesten, at deres kameraer alene bliver slået af Samsungs Galaxy S6 og den nye Sony Xperia Z5.

(Skærmdump: Ekstra Bladet)
(Skærmdump: Ekstra Bladet)

Google Maps - nu på Apple Watch
Google sniger sig også ind i Apples produkter.

Det sker senest med en Apple Watch-version af det populære Google Maps.

Der findes allerede et kort - nemlig Apples eget - på uret (og iPhone). Men i en helt frisk opdatering dukker Google Maps nu op i urets menu, skriver Mobil.nu.

Tips og guides Guide: Sådan får du programmer på dit nye Apple Watch

Det er imidlertid en noget forsimplet udgave af Google Maps, hvor du alene kan sende en tekstbeskrivelse af din rute til uret.

Bruger man derimod det indbyggede Apple-kort, følger der også et landkort med din præcise placering med på uret.

31 kommentarer
Vis kommentarer