Tog iPhone fra 12-årig: Så forsøgte hun at slå mor ihjel

En 12-årig pige ville forgive sin mor, fordi moderen havde taget datterens iPhone fra hende

En 12-årig pige prøvede at tage livet af sin mor, fordi moderen havde konfiskeret den 12-åriges iPhone. (Foto: Colourbox)
En 12-årig pige prøvede at tage livet af sin mor, fordi moderen havde konfiskeret den 12-åriges iPhone. (Foto: Colourbox)

Indimellem må forældre skride til handling for at få ungerne til at forstå, at nu er nok altså nok.

Men en amerikansk mor fra Boulder i Colorado, USA, havde sandsynligvis aldrig forestillet sig, at hendes blot 12-årige datter ville gå så ekstremt til værks, efter at hun fik sin iPhone konfiskeret.

Ikke desto mindre planlagde datteren en hævn, der kunne have kostet moderen livet. Det rapporterer tv-stationen Fox31 Denver.

Ifølge politiet lagde moderen mærke til, at den smoothie, som datteren netop havde lavet til hende, lugtede lidt af blegemiddel, men hun gav glasset og opvaskemaskinen skylden.

Læs også: Flere Free-to-Play spil på vej til konsollerne

Selv om moderen blev syg kort efter, overvejede hun ikke et sekund, at der kunne være tale om, at nogen var i gang med at forgive hende.

Det var først et par dage senere, da moderen lagde mærke til, at den vandkaraffel, hun havde til at stå på sit natbord, også lugtede af blegemiddel.

Moderen konfronterede sin 12-årige datter, der straks krøb til korset og indrømmede, at hun rent faktisk havde forsøgt at forgive sin mor, fordi hun havde konfiskeret hendes iPhone.

Moderen blev efterfølgende indlagt på hospitalet, hvor hun tog kontakt til politiet. Hun er dog udskrevet igen, og der er ikke mistanke om, at hun skulle have taget skade.

Læs også: Dansk app hjælper unge med gigt

Den 12-årige pige må derimod tilbringe det næste stykke tid i et ungdomsfængsel, indtil myndighederne finder ud af, hvad der er op og ned i sagen. Lige nu står hun anklaget for to gange drabsforsøg.

Historien melder ikke noget om, hvorfor datteren i første omgang fik sin smartphone konfiskeret.

40 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere