TV: Breinholt uden mobil – det går ikke sååå godt

Tv-værten starter med at komme 42 minutter for sent til en aftale, kun for at finde ud af at manden han skal mødes med er gået

Du står ved en mønttelefon, din mobil er løbet tør for strøm, det regner, og du skal ringe hjem. I den situation vil størstedelen af alle danskerne være i alvorlig knibe. For hvis vi overhovedet kan finde en mønttelefon, så er der temmelig dårlige odds for, at vi kan huske det nummer, vi vil ringe til.

Se også: Rygte: Apple Watch 2 med selfie-kamera

En ny undersøgelse fra Telia og analyseinstituttet YouGov afslører f.eks., at kun godt halvdelen af alle danskere over 18 år kan huske nummeret på deres kæreste eller ægtefælle. Lidt færre (49 pct.) kan huske nummeret på vores forældre, og kun 27 pct. (lidt flere kvinder end mænd) har eventuelle børns telefonnumre på rygraden.

Se også: Fræk ketchup: QR-kode på Heinz-flaske fører til porno-side

I forbindelse med undersøgelsen har Telia udfordret tv-vært Anders Breinholt. Han skal undvære sin mobil, og må ikke gå online på andre måder, i 24 timer. Udfordring falder på et uventet tidspunkt, så manden fra Natholdet ikke har mulighed for at have styr på det hele inden de 24 timer går i gang.

Se også: Bandede i en sms: Nu risikerer han monsterbøde

Dagen starter med at Breinholt kommer 42 minutter for sent til en aftale – og den udvikler sig ikke umiddelbart bedre. Se hvad der sker i videoen øverst i artiklen.

1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere