TV: Snart kan iPhone vise hvor fuld du er

Sidste omgang: Kickstarter-kampagnen for Drinkmate nærmer sig afslutningen

Det er ikke altid nemt at holde styr på, hvor meget man har drukket, og det er svært at bedømme, om man har passeret promillegrænsen. For slet ikke at nævne dagen derpå, når man spekulerer på, om man i det hele tager er egnet til at køre bil. Et alkometer løser problemet, men de er både dyre og klodsede at bære rundt på.

Læs også: Cykelradar giver dig øjne i nakken

Drinkmate, som snart er klar til salg, løser de problemer. Den koster kun 29 dollars, altså knap 200 kr., og fungerer ved, at du slutter den til telefonen, blæser i den, og så kan du aflæse din promille på skærmen.

Viser hvornår du er ædru
Den tilhørende app kan indstilles til nationale promillegrænser og desuden vise, hvor lang tid det vil tage, før du er ædru.

Læs også: Udskriv direkte fra mobilen

Fordelen ved Drinkmate er, at den er lille, og at den ikke behøver eget batteri. Der behøves heller ikke noget mundstykke, og flere kan dermed bruge den uden hygiejneproblemer.

Der er tidligere lavet en Android-udgave, men nu er en Kickstarter-kampagne i gang for at finansiere en iPhone-version. Finansieringsmålet er for længst nået, så produktionen kan begynde planmæssigt.

Drinkmate til iOS forventes leveringsklar i oktober.

13 kommentarer
Vis kommentarer