Her skal Danmarks første Carl's Jr. ligge

Den amerikanske burgerkæde Carl's Jr. åbner sin første restaurant i Danmark til efteråret

Har du siden 3. februar heller ikke tænkt på andet, end den grillede torske-burger, som den danske bikinimodel Nina Agdal slugte råt i en reklame for burgerkæden Carl's Jr. under årets Super Bowl, så er der godt nyt på vej.

Til efteråret kan du nemlig sætte tænderne i den - altså fiskeburgeren - når Carl's Jr. åbner sin første restaurant i Danmark.

Det er Bilka i Næstved Storcenter, der får fornøjelsen af burgerkæden, der blev grundlagt i 1941 og i dag findes 1369 steder over hele kloden.

Det er et samarbejde mellem Carl's Jr.'s ejere CKE Restaurants Inc. og Dansk Supermarked, der ejer Bilka, der har skaffet kæden til landet. Og marketingdirektør i Bilka, Thorbjørn Sejer Jensen, er selv sagt godt tilfreds med aftalen.

- Vi glæder os til at åbne den første Carl’s Jr. i Danmark, og vi forventer, at danskerne vil sætte pris på den høje kvalitet af maden, den gode kundeservice og den hyggelige indretning, som Carl’s Jr. tilbyder. Restauranten i Bilka Næstved vil blive et godt sted at tage en pause på indkøbsturen, udtaler Thorbjørn Sejer Jensen i en pressemeddelelse.

Er du allerede nu sulten efter mere, så kan du komme med om bag optagelserne af årets Super Bowl-reklame med Nina Agdal og torske-burgeren, i tv-klippet øverst.

Tidligere på året åbnede også svenske MAX Burger sin første restaurant i Danmark.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen