Ingen nye stjerner til Noma: Vi er stolte af de andre

Noma må 'nøjes' med to Michelinstjerner ligesom sidste år, mens Geranium sikrer sig en ekstra og nu ligger på linje med 'Verdens bedste restaurant'

Flere år har der været snak om, at Noma muligvis skulle have en tredje Michelin-stjerne. Men også i år blev det til to stjerner til Noma. (Foto: Jens Dresling)
Flere år har der været snak om, at Noma muligvis skulle have en tredje Michelin-stjerne. Men også i år blev det til to stjerner til Noma. (Foto: Jens Dresling)

Det blev ikke til den en tredje af de yderst eftertragtede Michelinstjerner til den københavnske gourmetrestaurant Noma, da stjernerne for kort tid siden blev uddelt.

Men det er ikke noget, der slår restaurantens personale ud, fastslår overtjener Lau Richter.

Læs også:

Se også: Danmark får ny tostjernet Michelin-restaurant

Til gengæld glæder han sig over den 'nye dreng i klassen', restauranten Kadeau, der er blevet tildelt sin første Michelinstjerne.

- Jeg er helt oppe at ringe over, at Kadeau har fået en stjerne, siger Lau Ricther til ekstrabladet.dk og foretager straks et opkald for at lykønske vennerne på den bornholmsk-københavnske restaurant.

Læs også:

Se også: Jubel på Geranium: Nu er vi i superligaen

- Jeg er også super glad på Geraniums vegne, de havde i den grad fortjent at få en stjerne mere, tilføjer overtjeneren med henvisning til, at Geranium nu ligger på linje med Noma med to Michelinstjerner.

Han ønsker til gengæld ikke at uddybe hans tanker om, hvorfor Noma ikke fik den tredje stjerne.

- Det er ikke op til os at vurdere, vi kan ikke bedømme os selv. Vi har forsøgt at udvikle os fra dag til dag, men jeg kan ikke se, hvad der for Michelin skulle være anderledes i år i forhold til sidste år, siger han.

Læs også:

Se også: Danmarks bedste får ingen Michelin-stjerner

Det betyder dog ikke, at Noma, som flere gange er blevet kåret til Verdens Bedste Restaurant, ikke gerne så en ekstra Michelinstjerne på menuen.

- En eller anden dag i fremtiden vil vi selvfølgelig være meget glade, hvis de skulle påtænke os en ekstra stjerne. Men vi er glade og tilfredse med de to, vi har, siger overtjeneren.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere