Svenske Max: Ekstra Bladet har dårlig smag

Burger-krig: Direktør i svenske Max Hamburgerrestauranter er stærk utilfreds med ekstrabladet.dks anmeldelse af deres første butik i Danmark

Egentlig var vi da ganske søde.

De udsendte fra ekstrabladet.dk roste da både drikken, dippen og damerne, da vi i går var på gæsteoptræden i den nyåbnede Max Hamburgerrestaurant i København.

Vores udsendte var dog noget mindre begejstret for selve maden, og det forstår man ikke hos firmaet hinsidan.

Læs anmeldelsen her: Svensk burgerkæde er MAX pinlig

Som det fremgår var vores ganske erfarne fastfood-konsumenter langt fra begejstrede for 'gummi-burgerne' eller de slatne pomfritter.

Det har fået svenske Aftonbladet til - af hensyn til nationens stolthed - at aktivere den administrerende direktør, Richard Bergfors.

Om vores udsatte skribenter siger han bl.a.:

- Enten har de en ekstrem dårlig smag eller også har de en anden grund til at skære os ned, siger direktøren, der selv var til åbningen i København.

Max vil udvide med flere forretninger i Danmark - og de lader sig næppe standse af, at vi her på sitet har konstateret at der er langt mellem de afbildede burgere og dem der blev serveret.

- Vi er Europas ældste hamburgerkæde og har eksisteret i 45 år. Jeg har aldrig set en så uprofessionel anmeldelse nogensinde. Vi har vundet hundredevis af smagstester i Sverige og Norge. Og vi kommer forhåbentlig også til at vinde dem i Damark. Vi har fået beviser fro at vores produkt er Sveriges bedste og vi ved at det er et af Europas og Verdens bedste, siger Richard Bergfors til avisen.

Den første Max-butik uden for Sverige blev åbnet i Oslo i 2011. Der er planer om at åbne Max Hamburgerrestauranter i Mellemøsten, ligesom der er kig på Riyadh, Dubai og Kuwait.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere