Sushi-restaurant blæser på bøder

Lucky Sushi i Køge får kæmpebøde for sjusk med hygiejne og manglende offentliggørelse af kontrolrapporter - anden gang på få måneder, stedet 'udstyres' med sur smiley

Der er i den grad problemer i køkkenet hos den lokale 'sushi-bar' i Køge. (Foto: ekstrabladet.tv)
Der er i den grad problemer i køkkenet hos den lokale 'sushi-bar' i Køge. (Foto: ekstrabladet.tv)

TV I BUNDEN AF ARTIKLEN: Sådan reagerede de sidst

Normalt er sushi en delikatesse, men hvis du vælger at indtage den på Lucky Sushi i Køge, skal du ikke blive overrasket, hvis maven begynder at knurre.

Til trods for at ekstrabladet.dk i april i år kunne afsløre at restaurant Lucky Sushi i Køge på Sjælland havde problemer med hygiejnen, har restauranten endnu ikke fået styr på omgangen med de fødevarer, de serverer for deres gæster.

Da Fødevarestyrelsen var på besøg hos Lucky Sushi den 10. juni i år var den nemlig stadig gal med hygiejnen.

Kontrollanterne kunne blandt andet konstatere, at virksomheden opbevarede krebsehaler i et køleskab hvor temperaturen var 16,6 grader, og kyllingestykker der var produceret klokken 6.00 havde klokken 13.00 en temperatur på 16,6 grader. Det har nu fået Fødevarestyrelsen til at udskrive en bøde på 15.000 kroner.

Kok har fået advarsel
Udover de høje varmegrader i Lucky Sushis køleskabe fik restauranten også en bøde på 2.000 kroner for ikke at offentliggøre Fødevarestyrelsens seneste kontrolrapport på restaurantens hjemmeside.

Ifølge restaurantchef Tan Nguyen skyldes rodet med hygiejnen, at restauranten i en periode har haft mangel på personale, og derfor har restaurantchefen ikke haft tid til at føre opsyn med restauranten i Køge, der er en del af en kæde med afdelinger flere steder på Sjælland.

I havde også problemer sidst Fødevarestyrelsen var på besøg. Hvorfor har i ikke fået styr på hygiejnen?

- Vores køleskab var defekt, og det var en fejl, at vi lagde mad i det, forklarer restaurantchefen.

Restauranten mener, at de har fået rettet op på den sjusk der har været, og de overvejer at kontakte Fødevarestyrelsen for at få dem til at foretage et nyt eftersyn.

- Vi har givet kokken i restauranten en advarsel, og vi har også bestilt nye køleskabe, som vi håber at få inden for et par uger, siger Tan Nguyen.

Tjek Fødevarestyrelsens rapport her - og se herunder, hvordan restauranten reagerede, da de allerede i april fik en meget sur smiley for sjusk:

</p>

1 af 3 Sådan ser den seneste sure rapport ud. (Foto: Findsmiley.dk)
2 af 3 Så galt var det allerede i april i år. (Foto: Findsmiley.dk)
3 af 3 Der er i den grad problemer i køkkenet hos den lokale 'sushi-bar' i Køge. (Foto: ekstrabladet.tv)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere