SuperBest vil støtte kræftsyge børn

Plastikposer med kunst til fordel for kræftsyge børn og åbent hus i slagterafdelingen er nogle af de charmeoffensiver, som skal trække kunderne tilbage til SuperBest

SuperBest skruer på for charmen og støtter nu velgørende formål. (Foto: Claus Bonnerup)
SuperBest skruer på for charmen og støtter nu velgørende formål. (Foto: Claus Bonnerup)

SuperBest skruer op for charmen i håbet om at få et bedre image. Om få dage kan kunder, der handler i SuperBest, købe en kunst-plasticpose og dermed støtte foreningen Familier med kræftramte børn.

Poserne bliver prydet af et billede af kunstneren Jes Nordby og kommer til at koste én krone mere end normalt. Men et forventet salg på 250.000 poser kommer 250.000 kroner til at gå videre til Familier med kræftramte børn.

Ingen kvaler - kunderne betaler
- Det bliver altså kunderne - og ikke SuperBest selv - der kommer til at betale for, at I kan pudse glorien sende penge til et velgørende formål?

- Ja, men vi har også selv brugt arbejde, tid og penge på initiativet. Vi regner med, at vi kommer til at lægge en bruttoavance på 100.000 kroner i projektet, svarer administrerende direktør i SuperBest Frank Sørensen.

- Men kan du forstå, hvis nogen synes, at det er en lille smule usmageligt, at SuperBest prøver at markedsføre sig på støtte til kræftsyge børn, mens I samtidig prøver at gøre jer fri af kødskandalen?

- Ideen til at vores butiksnet skulle være med til at hjælpe disse familier opstod langt tid før, at nogen anede, at vi ville løbe ind i problemerne med kødet. Det er mere end et år siden.

Åbent hus og blog
Ifølge Frank Sørensen bliver der søsat flere initiativer, som skal få kunderne tilbage i kædens butikker og salget opad. Kæden har tabt næsten 20 procent på omsætningen af kød i den seneste tid.

Blandt andet indrykker SuperBest inden længe annoncer i landets aviser, hvor hele forløbet omkring ommærkningen af hakket kød beskrives, ligesom der redegøres for, hvilke tiltag kæden har sat i værk.

- Desuden vil vi husstandsomdele invitationer til danskerne, som kan komme ned i deres lokale SuperBest og få smagsprøver og en snak med slagteren. Der er er jo spørgsmål, som folk gerne vil have besvaret. Og det får de her en lejlighed til. Spørgsmålene kan i øvrigt også stilles på en blog, som vi opretter til formålet, oplyser Frank Sørensen.

1 af 2 Kunstneren Jes Nordbys billede 'Hånd i Hånd' skal pryde de poser, som skal sælges fra om få dage i SuperBest. Én krone går videre til kræftramte børn. (Foto: Grøn Ejvin Andersen)
2 af 2 SuperBest skruer på for charmen og støtter nu velgørende formål. (Foto: Claus Bonnerup)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere