Muselort lukker Hard Rock Café

Fik uventet besøg af Fødevarestyrelsen, som afslørede uventet besøg af små firbenede kræ og deres efterladenskaber

Fødevarestyrelsen lukkede i aftes Hard Rock Café i København på grund af problemer med mus. (Foto: Anthon Unger)
Fødevarestyrelsen lukkede i aftes Hard Rock Café i København på grund af problemer med mus. (Foto: Anthon Unger)

Hard Rock Café på Vesterbrogade i København tæt ved Tivoli fik i aftes pludselig uventet besøg af en flok hvidkitlede personer. Det var ikke gæster, der ville spise, men derimod ansatte fra Fødevarestyrelsen, som ville undersøge stedets hygiejne.

– Det er korrekt, at vi har været på Hard Rock Café her i aften, siger fødevarechef Bjørn Wirlander fra region Øst til Ekstra Bladet.

– Vi havde fået en anonym anmeldelse om, at der var set rotter på stedet. Det viste sig dog at være tale om mus og diverse museekskrementer rundt om lokalerne. Desuden fandt vi spor af rottegift, der var lagt ud i områder med fødevarer. Det er forbudt. Derfor har vi lukket stedet for servering og lagt striber med mel rundt om i lokalerne for i morgen ( i dag red.) efterfølgende at finde spor af enten mus eller rotter.

De kittelklædte personer fra Fødevarestyrelsen skabte en del panik blandt de gæster, der allerede sad på Hard Rock Café og spiste.

– Vi kunne intet få at vide, når vi spurgte om, hvad der foregik, siger en af de gæster, som valgte at forlade stedet straks, til Ekstra Bladet. Han og vennerne havde nået at få drikkevarer på bordet, men endnu ikke bestilt noget at spise.

– Heldigvis , siger han lettet, inden han og vennerne smutter af sted til en nærliggende biograf.

Hos Hard Rock Café er bestyreren meget fåmælt. Han nægter at oplyse sit navn og har ingen kommentarer til, hvad der er sket. Det eneste, han siger, er:

– Vi kommer ud med noget, når vi er klar med en melding fra vores hovedkontor i USA. Så vender vi tilbage. Lige nu har jeg ret travlt.

– Men du har jo ingen gæster. Hvad laver du ?

–– Nej, der er ingen gæster, men jeg har gang i en masse....

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere