Chokolade med bacon er et hit

Begge dele er lækre, og nu har chokolade slået pjalterne sammen med bacon. En god kombination efter salget i England at dømme

Flæskeladen henrykker i Storbritannien, der endelig har fået to favoritting i en og samme snack. (Foto: Justgrimes/flickr)
Flæskeladen henrykker i Storbritannien, der endelig har fået to favoritting i en og samme snack. (Foto: Justgrimes/flickr)

Chokolade er ikke længere 'bare' chokolade. Kattetunger er for længst blevet overhalet af delikatesseudgaver på samme måde som den almindelige pilsner.

Hvorvidt det så er delikat at kombinere chokolade med bacon, kan briterne nu tale med om.

Flere hundrede plader chokolade blev på bare to døgn revet væk i stormagasinet Selfridges & Cos hylder. Derfor er der omgående bestilt flere hjem fra producenten i Chicago af flæskeladen, der sælges for 52 kroner for 85 gram.

Det klammeste
Vor hjemlige chocolatier Peter Beier kommer ikke til at kopiere kombinationen.

- Det er noget af det klammeste, jeg har hørt. Chokolade og bacon!? Hvorfor blande chokoladens gode egenskaber med de kedelige fra kødindustrien? Svinefedt i chokolade er dårligt forsøg på at fusionskøkken, siger Peter Beier til ekstrabladet.dk.

Eksempler på andre chokoladeforsøg er tilsætning af krydderier som for eksempel karry og chili.

Som med engangsknald
- Vi har en variant med chili, men den sælger ikke. Chokolade med bacon er et mediestunt og ligesom et engangsknald: det holder ikke i længden, slår Peter Beier fast.

Han sværger til den rene chokolade uden anden indblanding. Men det forlyder, at hans chokolade af og til er set i selskab med både sprut og marcipan.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere