Steg fyldt med grøn betændelse

Utjekket: En nakkesteg strøg gennem alle kontroller og havnede i køledisken. Stegen var grøn at betændelse, der væltede ud, da der blev skåret i den

Da den skarpe kniv skar hul på bylden, væltede det ud med tyk, grøn betændelse. (Privatfoto)
Da den skarpe kniv skar hul på bylden, væltede det ud med tyk, grøn betændelse. (Privatfoto)

En tyk, grøn betændelse flød ud over det hele, da Lis Overdahl fra Østerbro Idræts-Forening forleden skulle skære kød ud til fodboldafdelingens grillaften. Udenpå så nakkestegen helt almindelig ud, men da den skulle skæres ud til koteletter, viste det sig, at grisen, den stammede fra, havde haft en god gang betændelse i kroppen.

- Pludselig var den grønne masse ud over både kniv og spækbræt. Det lignede en byld, der var gået hul på, og jeg var lige ved at kaste op. Det forventer man ikke at se i sin mad, siger Lis Overdahl, der som frivillig hjalp med madlavningen.

Nakkefileten var købt i Metro, men stammer fra Danish Crown i Randers. Stegen røg straks i fryseren, og kniv og spækbræt blev vasket grundigt, inden madlavningen kunne fortsætte.

- Det syn, jeg så, sidder her i min hals, siger hun og viser med hånden, at hun næsten får kvalme bare ved tanken om det ulækre kød.

- Jeg synes, at folk skal vide, hvad det er for noget møg, de køber. Tænk, hvis jeg havde stegt den hel. Så var det ikke sikkert, vi havde opdaget det. Det er forfærdeligt at tænke på, siger hun.

1 af 2 Lis Overdahl mistede appetitten, da hun ramte en stor, grøn byld i det kød, hun skulle have serveret for klubbens fodboldspillere. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
2 af 2 Da den skarpe kniv skar hul på bylden, væltede det ud med tyk, grøn betændelse. (Privatfoto)
kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen