Køb aldrig dagligvarer til fuld pris

Tænk dig om en ekstra gang før du køber dagligvarer

Hvis du køber Libero bleer, Faxe Kondi-sodavand eller Neophos opvasketabs til normalpris, så tænk dig om en ekstra gang. (Foto: Jan Unger)
Hvis du køber Libero bleer, Faxe Kondi-sodavand eller Neophos opvasketabs til normalpris, så tænk dig om en ekstra gang. (Foto: Jan Unger)

Hvis du køber Libero bleer, Faxe Kondi-sodavand eller Neophos opvasketabs til normalpris, så tænk dig lige om en ekstra gang.

For der er overvejende sandsynlighed for, at varen er på tilbud i en anden kæde i netop det øjeblik, du står og skal putte varen ned i indkøbskurven.

Det kan Ekstra Bladet i dag afsløre.

At det er de samme varer, der kører i ring som tilbudsvarer, er ikke tilfældigt Over de seneste syv uger har Merrild kaffe i gennemsnit været på tilbud i seks supermarkeder hver uge. (Foto: Jesper Nørgaard Sørensen) Fødevarer Tjek selv: Så meget sparer du på tilbudsvarerne

Vi har over syv uger og med hjælp fra tilbudsugen.dk fulgt tilbuddene i landets supermarkeder:

Og konklusionen er klar:

En lang række mærkevarer kører konstant på tilbudsturne, og det er i et omfang, så eksempelvis Merrild kaffe i denne uge er på tilbud i 11 af landets supermarkeder. Så skulle du have købt den til normalpris, er du blevet godt og grundigt snydt.

Tilbudsprisen er nemlig helt ned til 30 kroner, mens normalprisen ligger og roder omkring 45 kroner.

Merrild kaffe topper Ekstra Bladets liste over varer, som oftest er på tilbud i supermarkederne. Over de seneste syv uger har Merrild kaffe i gennemsnit været på tilbud i seks supermarkeder hver uge.

Junglen af størrelser, indpakninger og anprisninger er uoverskuelig. Men lad dig ikke narre. Oftest er det den samme vare, der i både den billige og den dyre version. Et led i supermarkedernes store tryllenummer; at få pengene op af dine lommer. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Fødevarer Her er alle fupnumrene i dit supermarked Her er alle fupnumrene i dit supermarked

En anden mærkevare, der også er på tilbud hele tiden, er de gængse halvanden-liters sodavand fra Faxe Kondi, der normalt sælges sammen med Pepsi og Nicoline-sodavand.

Typisk til ti kroner per styk eller som et mængdetilbud med en tilsvarende stykpris. Normalprisen ligger på over det dobbelte.

I uge 45 var sodavandene på tilbud i hele ni supermarkeder, og i gennemsnit har Faxe Kondi de seneste syv uger været på tilbud i mere end fem supermarkeder.

Læs mere i dagens avis:

- Dansk Supermarked: Kaffe er altid på tilbud

- Coop: Det er de varer som sælger

- Tilbuds-cirkus: Se vores grundige gennemgang over, hvordan du bliver snydt

0 kommentarer
Vis kommentarer