Penis-medister udløser lummer madfest hos læserne

'Yderst tilfreds penis på burgerrestaurant'???: En pølse har fået ekstrabladet.dks læsere i det kreative hjørne, og vi har også brug for din hjælp

Penis-medisteren, som den hurtigt kom til at hedde, har fået læserne op i det kreative hjørne. Se galleriet, hvor vi bringer læsernes indspark til fødevarer, der får tankerne hen på meget mere end mad. (Læserfoto)
Penis-medisteren, som den hurtigt kom til at hedde, har fået læserne op i det kreative hjørne. Se galleriet, hvor vi bringer læsernes indspark til fødevarer, der får tankerne hen på meget mere end mad. (Læserfoto)

Penis-formet kylling på familierestaurant, vagina-grapefrugt og penis-skinke. Skørt barn har mange navne, og ekstrabladet.dks læsere har efter alt at dømme en stor evne til at fange fødevarer, der får tankerne hen på meget andet end blot mad.

'Ved ikke om det bare er mine øjne, der ser en yderst tilfreds penis, eller om du ser det samme? :-) Synes nok, deres grafikere og fotografer burde kunne finde en bedre vinkel, eller måske lige lægge en skygge et passende sted :).

Sådan lyder det i en mail til ekstrabladet.dk fra den vakse læser Keld, som har knipset et billede af en reklame for en kyllingeret på familierestauranten McDonalds.

Det blev straks sendt af sted til redaktionen som input til gårsdagens mest læste fødevarehistorie på ekstrabladet.dk:

Læs:

Se også: Nu er den her: Penis-medisteren

Rå røget skinke eller penis-skinke?
Anne-Cathrine har bidraget med et flot billede af en rå røget skinke fra et gammelt tilbudskatalog. Skinken får ifølge kvinden hurtigt tankerne hen på meget mere end smagen af grisekød:

'Billedet taler for sig selv:-). Man kan næsten ikke tro, at de ikke gør det med vilje. Især med tanke på den strategiske placering af hvidløgene og de to skiver skinke', skriver hun.

Den alternative fødevaredebat begyndte i går, da læseren Lars sendte et billede af 'en sjov medister', som Super Brugsen i Vester Hassing havde liggende i køleboksen.

Pølsen blev hurtigt døbt penis-medisteren af en kløgtig (og barnlig) journalist her på redaktionen.

ekstrabladet.dk har herefter forsøgt at få kommentarer fra fødevarekoncernen Danpo, som har produceret den specielt formede kyllingemedister, til pølsens udtryk - indtil videre uden held.

Er penis-medisteren solgt?
Super Brugsen i Vester Hassing i Nordjylland ville dog gerne stå ved, at butikken sælger den type medisterpølser. Den slagteriansvarlige i butikken kunne dog ikke finde bemeldte stykke kød.

Heller ikke COOPs informationsdirektør Jens Juul Nielsen kunne i aftes bringe nyt til sagen. Heller ikke han havde oplysninger om, hvor penis-medisteren er endt:

- Den er vel blevet solgt, lød det slet og ret.

Pølsen kostede 25 kroner. Hvor lang den er, afslører den fotograferede emballage intet om.

ekstrabladet.dk vil gerne høre fra dig, hvis du har købt penis-medisteren.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du er stødt på fødevarer med finurlig form eller usædvanligt udseende. Send et billede til os på sms/mms til 1224 (alm. takst) eller 1224@eb.dk

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen