Big Mac-dressing solgt for 104.874 kr.

En sulten køber har netop betalt over 100.000 kroner for en halv liter af McDonald's Big Mac-dressing (LÆS VIDERE OG SPAR 100.000 KRONER!!!)

Denne halve liter tube med BigMac-dressing er netop blevet solgt for over 100.000 kroner på en onlineauktion. (Foto fra fra ebay.com)
Denne halve liter tube med BigMac-dressing er netop blevet solgt for over 100.000 kroner på en onlineauktion. (Foto fra fra ebay.com)

Der er dem, som finder det mere end rigeligt, at skulle klemme en klassisk Big Mac-burger ned hos McDonald's. Og så er dem, hvis største ønske er, at kunne tage en hel bøtte af den hemmelige dressing med hjem.

I hvert fald er en tube indeholdende 500 ml 'Big Mac Special Sauce' netop blevet solgt for 20.600 australske dollar - svarende til 104.874 kroner - på den australske udgave af auktionssiden eBay.

112 TV: Rasende McDonald's-ansat går amok efter fyring

SPAR 100.000 KRONER LÆNGERE NEDE I ARTIKLEN!!!

Tuben var døbt 'nummer et' ud af i alt 200 styk, som produceres på verdensplan. Det gør dressingen 'sjældnere end en ledig plads på Bondi Beach nytårsaftensdag', som McDonald's skrev i salgsteksten.

Alle pengene fra auktionssalget går til Ronald McDonald Hus, hvor familier kan bo midlertidig, hvis et barn skal behandles på et hospital.

– McDonald’s er ikke Danmarks bedste arbejdsplads, som de reklamerer med. De snyder folk. Det synes jeg ikke, er rimeligt. Jeg har haft fat i dem og bedt om at få min løn. Mange gange, men jeg har ikke fået en krone endnu. Samfund Udviklingshæmmet: McDonald’s lyver om min løn

Ingen af de 200 500 ml-tuber vil blive solgt der, hvor McDonald's normalt langer Big Macs over disken. Til gengæld kan australske kunder i øjeblikket hamstre 30 ml-poser.

I alt kom der 134 bud på tube 'nummer 1'.

SPAR 100.000 KRONER LIGE UNDER BILLEDET!!!

Den halve liter BigMac-dressing kommer endda i en flot trækasse. Måske kassen også har været med til at banke prisen i vejret. (Foto fra ebay.com)
Den halve liter BigMac-dressing kommer endda i en flot trækasse. Måske kassen også har været med til at banke prisen i vejret. (Foto fra ebay.com)

Denne cheeseburger og dertilhørende pomfritter blev solgt på McDonald's kort før kæden lukkede på Island. (Foto fra Reykjavik Bus Hostel/Facebook) Fødevarer TV: Denne burger er 1917 dage gammel

SPAR 100.000 KRONER LIGE HER!!!

Har du sat knap så mange penge af i husholdningsbudgettet til diverse dressinger, kan du i videoen herunder se, hvordan du laver din helt egen Big Mac-dressing fra bunden.

Det er McDonald's-kok Dan Coudreaut, som guider dig igennem. Du skal bruge mayonnaise, drueagurk-relish, klassisk gul sennep, hvidvinseddike, hvidløgspulver, løgpulver og paprika.

Hvis Jehova ikke kunne se alt, havde Janelle og Matthew Jones måske beholdt pengene. I stedet fik Janelle fem gratis menuer. (Privatfoto og Google Maps) Samfund Bestilte en burger - men fik noget helt andet

I Venezuela må McDonald's-kunder kigge langt efter 'papas' og i stedet nøjes med 'yucas' og 'arepas'. (Foto: AP og PR) Fødevarer Pomfrit-krise breder sig

0 kommentarer
Vis kommentarer