Dansk Michelin-kok efterligner McDonalds - 35 år for sent

Rasmus Oubæk åbner ny fastfoodrestaurant inspireret af McDonalds

På fredag åbner Rasmus Oubæk en ny fastfoodrestaurant på Istedgade i København. (Foto: Jesper Stormly Hansen og Facebook)
På fredag åbner Rasmus Oubæk en ny fastfoodrestaurant på Istedgade i København. (Foto: Jesper Stormly Hansen og Facebook)

Den tidligere Michelin-kok Rasmus Oubæk åbner fredag en ny fastfoodrestaurant, som er inspireret af Mcdonalds.

- Det fascinerer mig, hvordan du kan skabe et så skarpt koncept, der leverer fastfood i et højt tempo til tilsyneladende tilfredse kunder. Min grundtanke er, at med en lille ekstrainvestering i tilberedningen og især råvarerne, kan man skabe et fastfood-koncept, der vil gøre en kæmpe forskel på markedet. Det koncept skaber vi nu med Jagger, udtaler Rasmus Oubæk i en pressemeddelelse.

Samfund - 23. dec. 2015 - kl. 17:03 Ny burgerkæde går konkurs

Og man må da håbe, at der bliver investeret en del ekstra i råvarerne, da det ikke just er McDonalds-priser, der har inspireret den selvudnævnte 'gastronomiske iværksætter'. En cheeseburger hos den amerikanske gigant kan i dag erhverves for en tier, mens Oubæk, ifølge fastfoodrestaurantens Facebookside, tager 50 kroner.

Inspireret af McDonalds - bare ikke når det kommer til prisen. Oubæks cheeseburger ser - retfærdigvis - da også en anelse mere velsmagende ud. (Foto fra Facebook)
Inspireret af McDonalds - bare ikke når det kommer til prisen. Oubæks cheeseburger ser - retfærdigvis - da også en anelse mere velsmagende ud. (Foto fra Facebook)

Restauranten på Istedgade får plads til 75 siddende gæster, men vil også satse på takeaway. Når den åbner på fredag, vil der, ifølge mx.dk, være i hvert fald 20 restauranter på bare én kvadratkilometer, der serverer burgere.

Se også: Fedtet burgerkæde udvider i Jylland

- Når nogen siger til mig, at det er lidt sent, at vi melder os ind i den københavnske burgerkrig, så kan jeg kun svare – ja, det er godt og vel 35 år for sent! Vi vil ikke lave gourmetburgere, hvor kunden skal igennem 13 valg og udfylde et spørgeskema, førend de overhovedet kan bestille deres burger. Hos os kan du pege på din cheeseburger eller hamburger, din fried chicken eller din mac’n’cheese og få fastfood-mad af høj kvalitet serveret på bakken to minutter efter. Og vi vil sætte pris på, at du selv rydder papiret og den tomme øldåse op bagefter, udtaler Rasmus Oubæk i pressemeddelsen.

Tirsdag aften er de sidste bordplader ved at blive sat på plads hos Jagger i Istedgade i København. (Foto fra Facebook)
Tirsdag aften er de sidste bordplader ved at blive sat på plads hos Jagger i Istedgade i København. (Foto fra Facebook)

Forbrug - 29. dec. 2015 - kl. 22:33 Burger-krigen raser efter konkurs: Kæde åbner ny restaurant

Jagger åbner på fredag, den 15. april klokken 12 på Istedgade 62.

48 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere