Hakkekød mistænkt for salmonella

Økologisk kød fra virksomheden Gris Lam & Co trækkes tilbage fra butikkerne

Pakker med økologisk, hakket oksekød fra virksomheden Gris Lam & Co kaldes nu tilbage. Kødet er under mistanke for at indeholde salmonella. Arkivfoto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix
Pakker med økologisk, hakket oksekød fra virksomheden Gris Lam & Co kaldes nu tilbage. Kødet er under mistanke for at indeholde salmonella. Arkivfoto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

OPDATERET: Gris Lam & Co A/S har modtaget det endelige negative analysesvar, og der er ikke længere mistanke til varen.

Pakker med økologisk, hakket oksekød fra virksomheden Gris Lam & Co 8-12 % kaldes nu tilbage fra de grossister og butikker, der fører den konkrete dagligvare.

Det oplyser www.fødevarestyrelsen.dk.

Det er angiveligt producentens egenkontrol-prøver, som har udløst mistanke om salmonella.

Firmaets produkter sælges blandt andet i dagligvare-kæden Irma.

Gris Lam & Co bryster sig på sin egen hjemmeside af at udvise 'omhu og faglig stolthed', og af at hente kødet på lokale gårde, så dyrene ikke udsættes for transportstress.

Kødvirksomheden har hovedsæde i Hedehusene.

99 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere