Nyt tiltag gør det helt anderledes at bestille mad på McDonald's

Maskinerne vinder frem hos McDonald's, der indfører ny måde at bestille på fra i dag

Selvbetjeningen vinder frem hos kæden (Foto: Casper Balslev)
Selvbetjeningen vinder frem hos kæden (Foto: Casper Balslev)

Hvis du er lidt flov over at gå op til kassen og bestille fem cheeseburgere til dig selv, så er du nok glad for det nyeste tiltag på McDonald's.

Der bliver nemlig nu opsat såkaldte 'digitale platforme', hvor du selv kan sammensætte, bestille og betale for din mad. Det nye koncept vil blive installeret i alle McDonald's restauranter i løbet af de næste to år, skriver McDonald's i en pressemeddelelse.

Der er dog allerede en restaurant, som har fået selvbetjeningen op at stå, og det er McDonald's i Holbæk, der fra i dag står klar til at betjene deres kunder med fem maskiner.

McDonald's regner med at kunne forkorte køtiden med maskinerne og samtidig give kunderne et større udvalg med det nye tiltag, som de kalder 'Din McDonald's.

- Med konceptet Din McDonald’s gør vi, som navnet antyder, McDonald’s-oplevelsen mere personlig, siger Joachim Knudsen, administrerende direktør hos McDonald's Danmark.

- Det handler både om gæstens muligheder for at sammensætte sin menu, når de bestiller den på de digitale skærme, og måden vi tilbereder vores burgere på, siger han videre.

Maden bliver først lavet, når gæsterne har bestilt, og dermed er det nemmere for McDonald's at imødekomme folks forskellige ønsker - for eksempel burgere uden løg eller pickel.

- Først når du afgiver ordren, vil køkkenpersonalet begynde at tilberede burgeren, og det betyder, at den er lavet lige præcis til dig. Det sikrer endnu højere kvalitet og mindre madspild uden at øge ventetiden, siger Joachim Knudsen.

58 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere