Pas på glasskår - smid denne mysli ud

Midsona Danmark A/S tilbagekalder et parti mysli, fordi der er risiko for glasskår i produktet

Der er risiko for glasskår i et parti mysli af denne type.
Der er risiko for glasskår i et parti mysli af denne type.

Mariager-virksomheden Midsona Danmark tilbagekalder et parti økologisk mysli, fordi der er risiko for glasskår i produktet.

Det skriver Fødevarestyrelsen mandag i en pressemeddelelse.

Der er tale om produktet Grøn Balance Økologisk Mysli Bær og Kerner. Og forbrugerne opfordres til at smide produktet ud eller aflevere det tilbage til den butik, som det er købt i, hvis man har en pakke af den slags mysli derhjemme.

Mere præcist handler det om en pakke med 650 gram mysli, som er pakket 30. november 2016, og som kan holde sig til 30. august 2017. Produktet er solgt i Meny, Spar, Kiwi, Min Købmand, Letkøb og i købmænd og kiosker over hele landet, oplyser Fødevarestyrelsen i pressemeddelelsen.

Det er virksomheden selv, som har konstateret, at der er risiko for glasskår i netop dette parti mysli.

Hvis man alligevel overvejer at tage chancen, så oplyser Fødevarestyrelsen, at glasstykker kan forårsage skader på tænder, i mundhule og i mave-tarmkanalen, hvis de indtages.

For en uge siden tilbagekaldt samme virksomhed en anden type mysli. Det var Muesli Chrunchy Aronia, som kunne holde sig til 23. november 2017. Og også dengang var det glasskår, som der var risiko for at finde i produktet. Også i dette tilfælde kan man aflevere produktet tilbage til den butik, som det er købt i.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen