Undersøgelse: Chokolade spises i det skjulte

Skjuler du også beviset, når du har spist et stykke chokolade, så din mand, kone eller kæreste ikke opdager noget

Chokolade. Har du også et hemmeligt lager liggende? (Foto: Rune Pedersen)
Chokolade. Har du også et hemmeligt lager liggende? (Foto: Rune Pedersen)

De fleste elsker chokolade. Så meget at mange er parate til at lyve om, hvor meget de spiser af det.

Det viser en britiske undersøgelse gennemført af sundhedsorganisationen British Heart Foundation, hvor 3000 voksne mænd og kvinder har deltaget.

Mens hver tredje indrømmer, at de har spist chokolade på vej hjem fra arbejde, så har 43 procent erkendt, at de har prøvet at gemme beviset på chokoladeindtaget ved at skjule papiret.

13 procent har prøvet at skjule chokolade og ventet med at spise det til deres partner var uden for synsvidde.

Samfund Nutella-burgeren og ti ting du ikke vidste om Nutella

Mange sørger ligefrem for et hemmeligt lager af chokolade, hvor gemmestederne dog ikke er voldsomt opfindsomme. Hver fjerde har det liggende i en skrivebordsskuffe. Hver tiende har chokolade liggende i handskerummet.

- Det er ret vildt, hvor langt vi tilsyneladende er parate til at gå for at skjule, hvor meget vi elsker vores foretrukne søde sager, lyder det fra Tracy Parker fra British Heart Foundationen, ifølge Metro.

Og kærligheden stikker dybt. Så dybt, at 25 procent af deltagerne i undersøgelsen hellere ville vinke farvel til alkohol, kaffe og sex end undvære chokolade.

Samfund TV: Sådan kan du spise kage uden at tage på

Det er dog ikke desto mindre det, som British Heart Foundationen rent faktisk opfordrer briterne til i en ny kampagne, der skal sætte fokus på hjerteproblemer.

- Vi opfordrer alle chokolade-elskere til at opgive chokolade i hele marts og få deres venner og familie til være sponsorerer og bakke op om udfordringen, siger Tracy Parker.

- Ved at give slip, kan du ikke bare kickstarte en sundere livsstil, men også hjælpe os til endnu mere hjerteforskning, der kan redde liv.

0 kommentarer
Vis kommentarer