Nyt fra dating.dk: Hvert tredje forhold starter hos os

Nu vil Danmarks største score-central dokumentere, at det er her danskerne bliver kærester eller bollevenner

Dating.dk har droppet sit tidligere slogan 'Hvert fjerde forhold starter her', men mener faktisk, at hvert tredje forhold starter på portalen. (Foto: Colourbox)
Dating.dk har droppet sit tidligere slogan 'Hvert fjerde forhold starter her', men mener faktisk, at hvert tredje forhold starter på portalen. (Foto: Colourbox)

Dating.dk har droppet sloganet 'Hvert fjerde forhold starter her'.

LÆS OGSÅ:

Se også: Dating.dk: Hvert fjerde forhold starter ikke her

Det sker efter at Forbrugerombudsmanden hævede stemmen og bad folket bag sitet om dokumentation for påstanden. Den var ikke lige til at trylle frem, men alligevel siger medstifter af dating.dk, Morten Wagner, nu til ekstrabladet.dk:

- Vi tager naturligvis Forbrugerombudsmanden alvorligt og har derfor ændret sloganet. Personligt mener jeg dog, at der er endnu flere forhold, der starter på dating.dk. Det kunne vi bare ikke dokumentere ud fra den foreliggende undersøgelse.

Slogan kom fra DR
Morten Wagners fornemmelse er, at hvert tredje forhold springer ud af dating.dk.

- Hvordan når du frem til det tal?

- Det er en formodning, jeg har, som vi naturligvis skal have efterprøvet - blandt andet ved at spørge brugerne. Men der er ifølge Danmarks Statistik 1,1 millioner singler i Danmark, og i december havde vi ifølge Google Analytics, som måler vores trafik, 471.000 unikke brugere, og jeg mener, at vi ligger højt på listen over steder, hvor folk mødes, siger Morten Wagner, som fortæller, at man blev inspireret til det slogan, som nu er droppet, efter at have læst en artikel på DR.

- Her stod der, at 26 procent fandt deres partner på nettet, og vi blev ansporet til at bruge den undersøgelse, som artiklen byggede på, til vores reklamer. Senere blev vi gjort opmærksom på, at kun 89 danske par var med i undersøgelsen, og den derfor ikke var repræsentativ for Danmark.

LÆS OGSÅ:

Se også: Dating.dk pynter gevaldigt på sandheden

Hvad er et forhold?
Derfor vil dating.dk nu lave sin egen undersøgelse, så man måske igen med fuld dokumentation kan skrive, at hvert tredje eller andet forhold starter på dating.dk.

Indtil da må dating-portalen nøjes med at reklamere med ordene ’Kærligheden starter her’, selv om det slogan ifølge Morten Wagner heller ikke var helt let at få Forbrugerombudsmanden til at acceptere.

- Der var tvivl om, hvornår Forbrugerombudsmanden mener, at der er et forhold. Det er i sig selv svært for folk præcist at dokumentere, hvornår de har fået en kæreste. Hvad er et forhold? Der er sindssygt mange, der dater og går i seng med hinanden et par gange, men er der så tale om et forhold, spørger Morten Wagner, der mener, at det er forskelligt fra person til person, hvornår man synes, man er i et forhold.

LÆS OGSÅ:

Se også: Dating.dk afslører hvor du bor og Se også: Stalking-ekspert: Slå GPS fra din dating-app

Beholder profil trods parforhold
Selv om Morten Wagner føler sig overbevist om, at mere end hvert fjerde forhold starter på dating.dk erkender han, at det er vanskeligt at holde styr på folks kærlighedsliv i cyberspace.

- Der er mange, der beholder deres profiler. Jeg fik for eksempel for et par måneder siden svar fra en pige, jeg havde skrevet til for ni år siden, fortæller Morten Wagner, der mener, at folk kan finde på at beholde deres profil, som de måske begynder at bruge igen efter flere år.

- Hvad sagde din kæreste til det?

- Jeg har kun været kæreste med hende i et år, og hun kunne jo se, at det var ni år siden, jeg skrev til den anden, så det var ikke noget problem.

Morten Wagner siger, at han fuldt ud respekterer Forbrugerombudsmandens kritik, men at han mener, at hele sagen er lidt spøjs:

- Der er også nogen, der bruger sloganet, ’Probably the best lager in the world’ (det er Carlsberg, der står bag påstanden, red.)…

1 af 2 Dating.dk vil nu undersøge, hvor mange forhold der starter på sitet. (PR-foto)
2 af 2 Dating.dk har droppet sit tidligere slogan 'Hvert fjerde forhold starter her', men mener faktisk, at hvert tredje forhold starter på portalen. (Foto: Colourbox)
0 kommentarer
Vis kommentarer