Fik møgbeskidt luksus-sommerhus

Der kan være lang vej til feriestemningen, hvis det lejede luksussommerhus både skal gøres rent ved ankomsten og ved afgangen

Ris og makrel hang stadig på tallerknerne, da David Jonassen og hans kæreste mødte op til en romantisk weekend i et luksussommerhus. (Foto: David Jonassen)
Ris og makrel hang stadig på tallerknerne, da David Jonassen og hans kæreste mødte op til en romantisk weekend i et luksussommerhus. (Foto: David Jonassen)

Når først kalenderen viser 'ferie', gider de færreste slide med kost og spand. Alligevel har flere Vesterhavs-gæster i luksussommerhuse måttet starte deres ferie med at gøre rent. Det til trods for, at udlejningsfirmaet bedyrer, at det har haft et rengøringshold på sagen.

Efter alt at dømme kan 'rengøringen' ikke have taget særlig lang tid: Toiletter, hvor der ikke var trukket ud, tandpastarester i håndvasken, spabad med snask i bunden, gammelt hundemad i køkkenet og tyggegummi i vindueskarmen er bare nogle af de overraskelser flere gæster fik ved det første møde med det lejede luksussommerhus.

'Her er pænt og rent'
- Køkkenet var møgulækkert og badeværelset var heller ikke gjort rent. Jeg klagede til udlejningsfirmaet H.H. Udlejning, der sendte en mand herud. Men han mente ikke, der var beskidt, siger David Jonassen, der sammen med sin kæreste havde drømt om en romantisk ferie ved Vesterhavet.

Ikke nok med at parret selv blev nødt til at gøre rent, boblebadet virkede heller ikke. Vandet fra den varme hane var ligeså koldt som det fra den kolde.

Ekstra regning
Selv om opholdet for David og hans kæreste ikke var optimalt, gjorde de alligevel pænt rent efter sig. Men var skønne spildte kræfter. H.H. Udlejning sender dem nemlig en ekstra regning på 1000 kr. for rengøring.

På udlejningsfirmaets hjemmeside skriver firmaet selv 'Vores ubetingede mål er at skabe glade og tilfredse feriegæster. Og det er vi ikke så ringe til, sagt i al beskedenhed!'

Alligevel har en Facebook-gruppe næsten 100 medlemmer, der har til formål at advare mod H.H. Udlejning.

Se flere af de uhumske huse i Kontant på DR1 i aften kl. 21.25, og se hvad direktøren for H.H. Udlejning, Thomas Høgh, har at sige til sit forsvar.

1 af 2 David Jonassen er på ingen måde tilfreds med H.H. Udlejnings præstation eller at parret også fik en regning efter selv at have gjort rent. (Foto: DR)
2 af 2 Ris og makrel hang stadig på tallerknerne, da David Jonassen og hans kæreste mødte op til en romantisk weekend i et luksussommerhus. (Foto: David Jonassen)
0 kommentarer
Vis kommentarer