Klima for dummies

Hvad handler klimatopmødet egentlig om? Hvad er en CO2-kvote? Hvad kan jeg gøre? Ingen spørgsmål er for dumme, når klima-café åbner i København

Det er for mange umuligt at overskue, hvad COP15 egentlig handler om. (Foto: Colourbox)
Det er for mange umuligt at overskue, hvad COP15 egentlig handler om. (Foto: Colourbox)

Det kan virke helt og aldeles umuligt at gennemskue, hvad alt det klima-halløj, medierne ævler om, egentlig går ud på, når selv verdens førende eksperter er uenige om, hvad der skal gøres for at redde klimaet - og om det overhovedet har brug for at blive reddet.

Det har de danske højskoler nu besluttet sig for at gøre noget ved.

Gode og dumme spørgsmål
I forbindelse med klimatopmødet COP15 i København åbner Borups højskole dørene for gode og dumme spørgsmål. Det sker i deres Café på Frederiksholms Kanal 24 i København fra 6. - 12. december. Her vil en række eksperter give svar på alle slags spørgsmål om klimaet.
- Vi mener faktisk, at det er meget vigtigt, at alle folks spørgsmål til og undren over klimaet bliver besvaret ordentligt, så vi sammen kan arbejde for og drømme om et godt liv efter klimaforhandlingerne, siger Berit Asmussen, Højskolernes projektleder og formand for Civilsamfundets klimasekretariat, People's Climate Action i en pressemeddelelse.

Der vil ud over klimasnak og være mulighed for at købe øl og vand.

Læs mere om klima-caféen HER

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere