Dyrene skal også mærke, at det er jul

Den danske dyrefoderforretning Olivers Petfood kaster sig for andet år i træk ud i en velgørende jul og sender bunkevis af hundemad til udlandet

Det er langt fra alle hunde, som har det lige så godt som vores lille ven på billedet. (Foto: Colourbox)
Det er langt fra alle hunde, som har det lige så godt som vores lille ven på billedet. (Foto: Colourbox)

Mens det meste af familien Danmark sættet sig til bords d. 24 december for at svælge sig i and, flæsk og brunede kartofler, er der mindst lige så mange hunde i verden, som må tage til takke med en bid af den nærmeste skraldespand.

Det har den danske forretning Olivers Petfood besluttet sig for at lave om på med projektet OPERATION X-MAS. I hvert fald i det omfang, deres kunder vil hjælpe dem med. Hver gang en kunde donerer en pose hundefoder hos Olivers Petfood, vil de selv smide en ekstra pakke oven i, så alle donationer kan glæde dobbelt så mange sultne munde.

Hjemløse i Europa
De hunde, som primært får gavn af denne ordning, er hjemløse hunde fra Spanien, Polen, Bosnien, Danmark, Grønland og Grækenland, mens katte i Indien også får en bid af velgørenhedskagen. Til sidst vil Olivers også sende fuglemad ud til 50 danske børnehaver, så de kan komme ud i jule-kulden og fodre fugle.

Sidste år blev det til en samlet donation på imponerende 169.542 kr - et beløb, Olivers satser på at overgå i år. Indtil i dag er der doneret for i alt 9.210 kroner.

Har du lyst til at donere, kan det gøres HER
(du er ikke tvunget til at købe andet for at kunne donere)

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere