En liter mælk og en rumrejse, tak

Netto sælger næste uge rumrejser - til den nette sum af 529.995 kroner

Hvis du virkelig vil shoppe spontant, kunne det være, du snart skulle lægge vejen forbi den lokale Netto. Men omvendt: Det er nok ikke nogen god idé, hvis renterne på boliglånet og de stigende oliepriser i forvejen er ved at kvæle din privatøkonomi...

Fra på søndag sælger det sort-gule supermarked nemlig rumrejser som en del af varesortimentet. Det er et nyt tilbud blandt de andre 'oplevelsesgaver', man kan putte i kurven ved kasselinjen - deriblandt ansigtsbehandling, hotel- og kurophold eller et bad med Garra Rufa fisk (?!).

Flyv 61 kilometer op
Men ja, du læste rigtigt: Nu kan du også købe en vaskeægte rumrejse. Den koster godt nok 529.995 kroner (eller 95.000 dollars), men så omfatter turen også flere manøvrer og rotationer, vægtløshed i en højde på 70.-80.000 fod - og inden rejsen stopper er du 200.000 fod over den blå planet, svarende til 61 kilometers højde.

Inden selve turen modtager du fem dages grundig astronauttræning på et luksusresort, og du får rumdragt og rumhjelm - det manglede da også bare. Ikke mindst luksus'en...

Som du kan se i videoen herover er det forøvrigt nogle vaskeægte amerikanere, der styrer det store space-show.

Du kan også få en ballontur
Det højtflyvende tilbud fremgår af det nyeste Netto-katalog,d er gælder fra på søndag.

Hvis du ikke lige kan skrabe penge sammen til stjerne-turen, er der iøvrigt også andre muligheder for at komme i luften. Blandt oplevelsesgaverne er også en ballontur og en helikoptertur... lige til at putte i vognen, når du nu alligevel lige er nede for at købe billig fars.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen