SMS-billetter skal redde træer

Hovedstadens Trafikselskab giver to kroner for hvert SMS-billet til et skovrejsningsprojekt i Vietnam

Hovedstadsområdets Trafikselskaber har besluttet sig for at betale grønt CO2-aflad i december måned, hvor København er i centrum som vært for klimakonferencen. Hver gang der bliver købt en SMS-billet, går to kroner af billettens pris til et skovrejsningsprojekt i Vietnam.

Det er den internationale hjælpeorganisation CARE, som driver projektet, der går ud på at plante mangrovetræer langs Vietnams østkyst. Træerne hjælper med at beskytte indbyggerne imod tyfoner og oversvømmelser.

Den grønne SMS-billet erstatter fra den 1. december til 31. december den almindelige SMS-billet. Billetprisen er den samme som den almindelige SMS-billet, oplyser HUR.

Man kan også donere 50 kroner direkte til CARE’s Vietnam-projekt ved at sende en SMS med teksten CARE til 1990. Læs mere på www.care.dk/SMS .

Sådan bruger man den grønne SMS-billet

* Send en SMS til 1415 med oplysninger om startzone, antal zoner, samt billettype (barn eller voksen).

* Billetten koster almindelig SMS-takst og billetpris og bliver kun udbudt i hovedstadsområdet.

* SMS-billetten gælder til tog, bus og metro i hovedstadsområdet. Ud over S-tog og DSB’s fjern- og regionaltog i dette område gælder billetten også på Kystbanen, drevet af DSBFirst, en del af Østbanen, drevet af Regionstog A/S, og strækninger drevet af Lokalbanen.

Se mere på www.1415.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere