Håndværker tilsviner sine kunder

Entreprenøren Per Traberg nøjes ikke med at ødelægge sine kunders huse. Han kommer også med grove beskyldninger mod dem på internettet

Konen lagde an på håndværkerne, debile mennesker og platugler. Det er nogle af de vendinger den uduelige entreprenør Per Traberg, som i går blev afsløret i TV2's program 'Klamphuggerne', bruger om sine kunder. Ikke nok med at familien Melsing må finde sig i at stå med et halvfærdigt byggeprojekt. De må også finde sig i grove tilsvininger på den offentligt tilgængelige hjemmeside anmeld-haandvaerker.dk.

- Det er ikke normalt, at nogen skriver sådan til hinanden, og slet ikke at en håndværker skriver sådan til en kunde. Det undrer mig, siger Mads Teissøe, som er daglig leder af anmeld-haandvaerker.dk.

Efter TV2's udsendelse i går havde hjemmesiden 8000 besøgende, hvilket gjorde, at den midlertidigt brød sammen.

Virker som et forurettet barn
Og familien Melsing er ikke de eneste, som er blevet udsat for Per Trabergs imponerende evner ud i skrivningens kunst.

Så sent som i dag har Per Traberg sendt to mails til Flemming Jørgensen, som fik lavet sit hus færdigt af TV2, fordi entreprenøren stak af. De to lettere uforståelige mails kan ses i boksen til højre. Flemming Jørgensen undrer sig over, at det er denne form for kontakt, han har fået med Per Traberg, når han ikke har hørt noget som helst fra entreprenøren siden oktober.

- Det virker som om, han har psykiske problemer, siger Flemming Jørgensen og fortsætter:

- Han lyder som sådan et forurettet barn, der står i skolegården og siger 'din mor er en luder'. Det er meget mærkeligt.

Han er uligevægtig
Klaus Melsing, som må stå model til at blive kaldt både 'useriøs' og 'en dårlig bygherre' af Per Traberg, mener, det siger mere om entreprenøren selv end om familien.

- Det viser jo tydeligt, hvor uligevægtig han er. Han er lidt som Dr. Jekyll og Mr. Hyde. Han var meget venlig til at starte med, men det ændrede sig hen ad vejen, siger Klaus Melsing.

At Klaus Melsings kone skulle have lagt an på håndværkerne, har han følgende kommentar til:

- Det er kun sjovt, for jeg ved, det ikke passer. Han nægtede hele vejen gennem projektet at tale med min kone. Måske er det, fordi hun selv arbejder i byggebranchen, og hun ville bedre kunne gennemskue ham end jeg selv.

Dømt til at betale
Per Traberg er i voldgifteretten blevet dømt til at betale over 300.000 kroner tilbage til familien Melsing for det ufærdige byggeprojekt, han efterlod dem med. Det eneste, familien har hørt fra ham siden, er de ubehagelige kommentarer på hjemmesiden.

- Det er lang tid siden, han skrev kommentarerne, men vi har ladet dem stå, fordi vi synes, at de siger alt om, hvordan han er, siger Klaus Melsing.

ekstrabladet.dk har uden held forsøgt at kontakte Per Traberg i dag.

1 af 2 
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen