Hvad er den bedste valentins-gave

Om præcis en uge er det Valentins dag. Har du allerede besluttet dig for, hvad manden, konen eller kæresten skal have. Ellers kommer her et par bud

'Love' koster 2541,25 kroner. Men så er det også et helt personligt toiletsæde. (Foto: Pressalit)
'Love' koster 2541,25 kroner. Men så er det også et helt personligt toiletsæde. (Foto: Pressalit)

På torsdag gnider de danske blomsterhandlere sig med garanti i hænderne – det er nemlig Valentins dag. Kæresten og konen skal have en dusk i anledning af dagen – for hvis du siger det med blomster, er der i ifølge tv-reklamen garanti for, at hun disker op med burger, pommes og en iskold cola næste gang du ligger lig med tømmermænd!

Vi danskere har i høj grad taget den amerikanske kærlighedstradition til os og har udnævnt den 14. februar til officiel kærestedag.

Men hvis du hører til typen, der synes, at blomster og et chokolade-overtrukket marcipanhjerte er lige kedeligt nok at give din elskede, så kommer her et par bud på, hvad du så kan finde på.

På potten
Hos toiletsædeproducenten Pressalit har i de i anledning af Valentins dag lavet et kærligheds-toiletsæde. Sædet er hjerteformet og lavet af træ, så man kan få indridset sine initialer. ’Love’ hedder det hjerteformede sæde, der fåes i både eg og kirsebær. Det koster den nette sum af 2541,25 kroner - men så får du sikkert også en kærlig tanke, når kæresten er på potten.

Et andet bud kunne være en ny gryde til lillemor. Med en rød hjerteforment en af slagsen fra Le Creuset vil hun sikkert ikke tage dig det ilde op. Kærlighedsgryden er set til 796,75 kroner i Magasin.

Gave til dig selv også
Hvis du selv vil have lidt ud af gaven, så er Sterling allerede fra i dag klar med et godt tilbud. Flyselskabet vil nemlig sende jer ud at rejse til halv pris. Fra den 7. til den 14. februar sætter Sterling over 300.000 flybilletter til salg til alle, der har lyst til at rejse to personer til en persons pris.

Tilbuddet gælder på samtlige Sterlings afgange og der er mere end 40 destinationer i Europa at vælge imellem. Tilbuddet gælder også hotelovernatninger, hvor I kan og få to nætter for en nats pris. Eneste krav: Rejsen skal være afsluttet den 31. maj i år.

Så om man er til storbyferie i Paris, Rom, London eller Berlin eller til afslapning i palmernes skygge på De Kanariske Øer, Kreta eller på Algarvekysten, så har Sterling en afgang, der passer.

- Danskerne vil have oplevelser som et afbræk i hverdagen, og det bliver stadig mere populært at tage en forlænget weekend under fremmede himmelstrøg. Med vores Valentine-kampagne gør vi det ekstra billigt at overraske ægtefællen eller kæresten med en romantisk ferie og spændende oplevelser, siger Michael T. Hansen, kommerciel direktør hos Sterling.

Ligger du inde med en endnu bedre og mere original gaveidé til kæresten på Valentins dag, så send dit bud til kontakt@1.eb.dk.

På onsdag vil vi kåre den allerbedste Valentins-gave her på ekstrabladet.dk – så kan du nå at abe efter, hvis ikke du allerede har lagt dig fast på, at du vil give tulipaner eller roser.

1 af 2 For kedeligt...kom selv med at bedre bud! (Foto: Finn Heidelberg)
2 af 2 'Love' koster 2541,25 kroner. Men så er det også et helt personligt toiletsæde. (Foto: Pressalit)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i Forbrug
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen