Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Konkursramt dealsite politianmeldt for tilbuds-snyd

Ifølge Forbrugerombudsmanden snød dealsite og cafe forbrugerne med et tilbud for en to-retters menu

Sådan så hjemmesiden ud før konkursen. (Screendump af dagensbedste.dk)
Sådan så hjemmesiden ud før konkursen. (Screendump af dagensbedste.dk)

Siden dealsitet Dagens Bedste gik konkurs i oktober sidste år, har forbrugere og leverandører med penge i klemme raset over deres behandling.

Kort tid efter opstod dealsitet igen, men med andre ejere.

Nu er det gamle selskab, der gik konkurs, blevet politianmeldt af Forbrugerombudsmanden for sammen med en københavner-cafe at snyde med prisen på en to-retters menu.

Det oplyses i en pressemeddelelse.

Se også: Kunder raser efter genåbning af dealsite: Griseri!

Dealsitet reklamerede i sommeren 2014 for et tilbud på en to-retters menu for to fra Cafe Frederik ApS, der ligger på Nørrebro.

Normalprisen på menuen var ifølge dealsitet 498 kroner, og det var oplyst, at forbrugerne kunne få menuen til 249 kroner og dermed spare 50 procent.

Se også: Kendt dealsite konkurs: Millionoverskud forsvandt

Men på baggrund af Cafe Frederiks eget menukort mener Forbrugerombudsmandens, at normalprisen for den samme to-personers menu var 396 kroner.

- Dagens Bedste ApS og Cafe Frederik ApS har angivet en for høj normalpris på menuen, så tilbuddet kom til at fremstå mere attraktivt for forbrugerne, end det reelt var. Det er ulovligt at vildlede, og vi politianmelder nu selskaberne for at overtræde markedsføringsloven, siger Forbrugerombudsmand, Christina Toftegaard Nielsen.

Se også: Skandale-ramt dealsite genopstår efter konkurs

Forbrugerombudsmanden gør samtidig opmærksom på, at hjemmesiden www.dagensbedste.dk i dag drives af en anden ejer, som ikke er part i sagen.

Dealsitet er efterfølgende taget under konkursbehandling, men Forbrugerombudsmanden har valgt at fortsætte sagen mod både dealsitet og caféen.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Cafe Frederik og den tidligere Dagens Bedste-ejer Peter Post Lundsgaard, men det er ikke lykkedes.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen