Kunder raser mod H&M's onlinesalg: Min baby er snart for stor til det bestilte tøj

Den svenske retail-gigant Hennes & Mauritz har problemer med levering af tøj, som folk har bestilt online

H&M har problemer med at levere tøj, som kunder har købt online. Foto: Ritzau Scanpix
H&M har problemer med at levere tøj, som kunder har købt online. Foto: Ritzau Scanpix

H&M har problemer med at levere varer i det tempo, som online-kunder ønsker det.

Det fremgår af selskabets Facebook-side, hvor der lige nu er utallige klager fra frustrerede kunder.

Det skriver erhvervsmediet Bloomberg.

Det er særlig oplysninger på H&M's hjemmeside om, at man kan forvente en leveringstid på 5-7 dage, som springer i øjnene hos folk.

En kvinde nævner, at hendes baby snart 'er for stor til det tøj', som hun bestilte for 26 dage siden. En anden er bekymret for, at det tøj, hun bestilte for tre uger siden, snart ikke længere er moderne.

H&M anerkender, at selskabet har nogle udfordringer i øjeblikket med leveringen. Det er angiveligt ombygninger i selskabets hovedkvarter for online-salg i Borås i Sverige, som har resulteret i forsinkelser i leveringen i Sverige og Norge, som tilsammen udgør cirka syv procent af selskabets forretningsområde.

Bloomberg har oplysningerne fra Katarina Gustafsson, som er talsperson for H&M.

- Vi håber på vore kunders forståelse og er kede af det besvær, som det har medført, siger hun i en mail til Bloomberg.

Forinkelserne før det vanskeligt for H&M at få øget omsætningen, sådan som det er målsætningen. Fortjenesten er på det seneste faldet til det laveste niveau i mere end 10 år, når der måles på omsætningstallene for første kvartal.

Kammeraterne Søren Achilles (t.v.) og Niels Jørgen Nielsen lossede forleden et par laminat-bordplader på en trailer foran Bauhaus i Valby, hvorfra de skulle køres til Sørens kolonihave i Dragør, hvor køkkenet trænger til en ordentlig omgang.
- De havde dem ikke i Jem & Fix i den rigtige farve, så vi kørte hertil hvor de godt nok kostede 100 kroner mere, og sådan er det tit: Jem og Fix er billig, men udvalget er meget begrænset, sagde Søren Achilles.
- Når indkøbsturen er overstået, skal det fejres med en fyraftensøl. Vi arbejder gerne et par timer om formiddagen, men så er arbejdsdagen også slut, og det skal naturligvis markeres med en fyraftensbajer, forklarede Niels Jørgen Nielsen. Foto: Olivia Loftlund Plus Danmarks billigste byggemarked

Har du de rette kort, så kan du måske score kassen. Foto: Olivia Loftlund Sport og Spil Har du guld på loftet: Fodboldkort kan være mange penge værd

kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen