Mysterie om kendt tv-reklame ENDELIG opklaret

- Det er sjovt, I er ikke de første, der spørger

Video: Spilnu

Spil nu - ellers vinder du aldrig.

Sådan lyder sloganet hos et af Danmarks mest populære online-kasinoer spilnu.dk.

I efterhånden en håndfuld år har man da også kunne opleve den sætning blive braget ud i bedste tv-sendetid.

- Så hepper vi: grøn, grøn, grøn. Kom nu, grøn, lyder det eksempelvis fra Lisette i en af de mange efterhånden legendariske reklamer.

Hvis du også har undret dig over, om Lisette, Helle og resten af hovedpersonerne i reklamerne, bare er glade og tilfredse danske spillefugle, eller i virkeligheden er en række af Danmarks dygtigste skuespillere - så har du svaret.

- Det er sjovt, I er ikke de første, der spørger, men den er god nok. Alle de folk du kan se i vores reklamer, er rigtige kunder, fastslår administrerende direktør Mads Peter Veiby overfor Ekstra Bladet.

Den største succes
Selvom direktøren anerkender, at der sjældent går en dag uden, at han må lægge øre til 'humoristiske' kommentarer om reklamerne, er planen stadig at fortsætte med dem.

- Vi prøvede for nyligt at sende reklamer med en hund og en kat. Selvom at vi havde Jonas Schmidt (dansk komiker, red.) til at lægge stemme til, virkede de ikke lige så godt. Derfor er vi i gang med at optage en ny omgang af de gamle nu, siger han.

- Som seer kan man godt få indtrykket af, at I gør lidt grin af de personer, der er med - hvad tænker du om det?

- Altså vi optager personerne over længere tid, og så tager vi de klip ud, der også er lidt humoristiske. Det skal også være underholdende. Men at gøre grin med dem, det kan jeg overhovedet ikke nikke genkendende til, siger Veiby.

- For os er det vigtigt, at det er almindelige mennesker, der er med. Det skal ikke være modeller eller kendte.

- Hvad får man så for at være med i en reklame?

- Vi betaler dem ikke fyrsteligt. Det er i en størrelsesorden af 10 til 15.000 kroner.

85 kommentarer
Vis kommentarer