Op i røg: Legendarisk cigaretmærke udgår

Et næsten ikonisk mærke af cigaretter går nu op i røg

Om lidt er det slut med at ryge grønne Look. Foto: Arkiv
Om lidt er det slut med at ryge grønne Look. Foto: Arkiv

En klassiker på kioskens cigarethylder er snart en saga blot. Varemærket Look Original Menthol – i folkemunde bedste kendt som grønne Look – udgår. Det bekræfter House of Prince overfor Aarhus Stiftstidende.

Fremover vil den klassiske grønne Look få navnet Prince Menthol Boost, skriver producenten lige nu i pakkerne.

- Cigaretten forbliver dog den samme. Tobaksblandingen er den samme, men navnet og indpakningen er ny, siger en repræsentant fra House of Prince til det lokale medie.

Selskabet, som er ejet af den amerikanske tobaksvirksomhed British American Tobacco, vil ikke nærmere ind på, hvorfor de grønne Look-cigaretter nu går op i røg.

- Vi er lidt tilbageholdende blandt andet på grund af konkurrenceloven og kommercielle interesse. Men der sker hele tiden en udvikling og en konsolidering i markedet – blandt andet indenfor varemærker, lyder det fra House of Prince, som heller ikke vil udtale sig om, hvorvidt de røde Look får lov at bestå.

Faktisk er det kun et spørgsmål om tid, før det slet ikke bliver muligt at få fat på de grønne smøg-pakker. Nye tobaksregler betyder nemlig farvel til mentholcigaretter.

257 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere