YouSee: Det har været en ren gavebod

YouSees administerende direktør Rene Brøchner mener, at den nye omlægning er en god nyhed for både nye og eksisterende kunder

YouSee har i dag lavet ny omlægning, som betyder flere konkrete produkter til kunderne. (Foto: Carsten Snejbjerg)
YouSee har i dag lavet ny omlægning, som betyder flere konkrete produkter til kunderne. (Foto: Carsten Snejbjerg)

Dagens store omlægning af YouSee er bestemt ikke kun en god nyhed for nye potentielle kunder. Også de eksisterende kunder tilgodeses, mener YouSee i hvert fald, selvom kunderne dog ikke får tilbudt blandt andet C-More og HBO Nordic gratis i 3 måneder.

- Det er ikke kun godt nyt for nye kunder. Op til i dag har vi blandt andet tilgodeset vores bredbåndskunder med at opgradere internethastigheden, og vores mellempakkekunder og fuldpakkekunder fik adgang til web-tv, tv-arkiv og start forfra. Det har været en ren gavebod, siger administrerende direktør for YouSee, Rene Brøchner til Ekstra Bladet.

Striberne her bliver erstattet af et nyt logo med den nye omlægning. (Foto: Carsten Snejbjerg) Forbrug - 25. aug. 2015 - kl. 14:48 YouSee vil lokke kunder med ny plan: 'Desperat forsøg'

Han peger på, at der er stor fleksibilitet.

- Hvis nogle gerne vil have C-more eksempelvis, så kan de bare ringe ind, så finder vi en løsning. De skal så give afkald på noget, men det behøver jo ikke at være noget, der betyder det store for dem.

Helt konkret lokker YouSee sine nye kunder med flere forskellige produkter.

- Alle nye bredbåndskunder med tv får som en del af abonnementet fri adgang til C More med over 1.400 film og serier – de fleste nye.

- Alle nye bredbåndskunder kan tilkøbe HBO Nordic. Tjenesten kan, af nye kunder, afprøves gratis og uden binding de første tre måneder. Derefter til 79 kr. pr. måned.

- Alle Grundpakkekunder får i dag adgang til web-tv – det betyder at samtlige 1,1 mio tv-kunder nu kan tage deres kanaler med sig og se dem på mobil, tablet og pc.

- YouSees mobilkunder, som også har tv og internet hos Yousee, få 20 gigabyte data gratis.

- Der er ikke nogen konkrete planer i jeres omlægning omkring et friere kanalvalg, så man slipper for tv-pakkerne. Hvad tænker I om det?

- Man kan forestille sig rigtig meget. Og vi er også store fortalere for frit kanal valg. Vi har i mange år tilbudt muligheden for ekstrakanaler og har stor succes med vores bland selv-produkt, som netop giver mulighed for et friere kanalvalg. Men som det ser ud lige nu, er der ingen, der kan lave den fuldt frie kanalpalette. Vi vil gerne, men man skal også kunne lave en model, som indholdsleverandørerne kan drive en forretning på, og det er ikke muligt i øjeblikket.

Se også: Yousee vil forkæle kunderne: Her er pakken

- Kunne man som et nyt tiltag ikke sænke den omdiskuterede pris på nogle af produkterne og derigennem få flere kunder?

- Jeg tror, at vi må se i øjnene, at tv-priserne ikke falder med den tv-pakketeringsmodel, som der kører i øjeblikket. Kunderne vil blandt andet have dansk indhold og masser af sport, og det er dyrt. Løsningen er nok snarere et friere kanalvalg, så man kan spare penge ved at vælge kanaler fra. Her er vores bland selv-pakke en mulighed mange fortsat kan få fordel af. Her kan man eksempelvis spare 100 kroner, hvis man vælger en bland selv-mellempakke.

30 kommentarer
Vis kommentarer