Er din vej på listen? Her bliver husene solgt hurtigst

De to veje i Danmark, hvor boliger i kategorien villa/rækkehuse hurtigst skifter ejermand skal findes i Nordjylland

Gertrud Rasks Vej er en af Danmarks mest populære veje. Foto: Nybolig Palle Ørtoft, Gug
Gertrud Rasks Vej er en af Danmarks mest populære veje. Foto: Nybolig Palle Ørtoft, Gug

Når huset først er sat til salg, begynder en tålmodighedstest uden lige. Hvor mange kommer til åbent hus? Er der nogen interesserede købere, og matcher deres bud dine forventninger som sælger?

Mens det i nogle områder af landet kan tage flere år at komme af med huset Se også: 10 års liggetid: Her er de usælgelige villaer , ser det straks mere lyst ud andre steder.

Alle vejene på top 10 over de hurtigst sælgende veje i 2016, blev solgt på mindre end en måned. Og med en gennemsnitlig salgstid på blot 16 dage, baseret på salg af henholdsvis fem og seks bolighandler, løber Gertrud Rasks Vej og Vitus Berings Vej, begge i Aalborg SØ, med titlen, som de hurtigst sælgende veje i år.

Vitus Berings Vej i Aalborg SØ er yderst populær. Foto: Nybolig Palle Ørtoft, Gug
Vitus Berings Vej i Aalborg SØ er yderst populær. Foto: Nybolig Palle Ørtoft, Gug

Rekordlave salgstider
Sidste vej på sejrsskamlen er sjællandske Krebsen i Ølstykke, der med en gennemsnitlig salgstid på 20 dage er to dage hurtigere end de to følgende veje, der er beliggende i Aalborg SØ og Risskov ved Aarhus.

- Boligmarkedet har været særdeles aktivt i løbet af de seneste to år, men det er lang tid siden, at vi har set så korte salgstider. I november måned var den gennemsnitlige salgstid på landsplan helt nede på 174 dage. Det er det laveste niveau i fem år og et fald på 6,7 procent i forhold til samme tidspunkt sidste år, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk

Top 10 – Danmarks hurtigst sælgende veje

(For at en vej kan optræde på listen, skal der minimum have foregået fem bolighandler)

 

4 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere