I dag får 850.000 danskere i snit 823 kroner

Forsikringsselskabet Trygs kunder får en 'bonus' i dag

For andet år i træk kan folk, som er forsikret i Tryg gå ind på deres Nemkonto og få en fin kontant overraskelse. I snit får de i dag 823 kroner.

Tryghedsgruppen udbetaler nemlig i alt cirka 700 mio. kr. til sine 850.000 medlemmer, der er de danske kunder i Tryg, skriver Tryg i en pressemeddelelse.

'Vi er glade for, at vi for andet år i træk har så gode økonomiske resultater, at vi kan udbetale en kontant bonus til vores medlemmer,' fortæller Søren Kristiansen, adm. direktør i TryghedsGruppen, i en pressemeddelse.

Beløbet svarer til otte procent af det, som kunderne har indbetalt i forsikringspræmie. Folk med mange og dyre forsikringsprodukter, får dermed betydeligt mere retur end kunder med billigere og få forsikringer.

Så pengene - den såkaldte bonus - er i realiteten nogle, som kunderne selv har betalt til Tryg.

Se også: 2000 kr. på vej til 725.000 danskere

Beslutningen om at bruge en del af overskuddet på at udbetale 'bonus' er ifølge pressemeddelelsen truffet af TryghedsGruppens medlemsvalgte repræsentanter.

De har tillige bevilget 600 mio. kr. til TrygFonden, der står bag TryghedsGruppens arbejde med bl.a. udbredelse af hjertestartere, livreddere ved de danske strande - samt en indsats mod indbrud.

'TryghedsGruppens økonomiske base er nu så stærk, at vi kan udbetale medlemsbonus samtidig med, at vi har øget bevillingen til TrygFonden til 600 mio. kr. for at styrke trygheden i Danmark,' skriver Jørgen Huno Rasmussen, formand for TryghedsGruppens bestyrelse.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i Forbrug
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen